Ce studii are Dorian Popa. Puțini fani știu că aceasta este, de fapt, meseria de bază a artistului

Iancu Andreea 20.07.2020, 10:07

“Hâț, Johnule!” este expresie pe care toată lumea o asociază cu Dorian Popa. Vedeta este unul dintre artiștii apreciați din România, iar atitudinea sa l-a făcut să aibă mult de câștigat în carieră. Deși este faimos pentru calitatea de actor sau cântăreț și mai nou pentru vloguri, Dorian are la bază studii total diferite de lumea showbiz-ului.

Care sunt studiile și meseria de bază ale lui Dorian

Astăzi Dorian este artist, vlogger și se bucură de un succes răsunător. Vedeta a strâns o comunitate uriașă de 1,73 de milioane de abonați pe Youtube și 1,9 milioane de urmăritori pe Instagram. Se pare că această nouă pasiune i-a adus succes lui Dorian Popa, devenind unul dintre cele mai cunoscute vedete de la noi.

Totuși, dincolo de cariera sa muzicală și de aparițiile la diferite producții TV, Dorian nu a neglijat educația. În ciuda câștigurilor și succesului, artistul a terminat liceul și apoi a absolvit facultatea din cadrul Academiei de Studii Economice din București (ASE). De asemenea, studiile sale de licență au fost completate de un master, tot în cadrul aceleiași universități. Dorian Popa a terminat Facultatea de Relații Publice în Marketing, conform antena3.ro.

Dorian a devenit cunoscut datorită serialului Pariu cu viața
Dorian a devenit cunoscut datorită serialului Pariu cu viața

De unde a început cariera artistului

Primul său contact cu lumea showbiz-ului a avut loc odată cu serialul “Pariu cu Viața”. Aici Dorian și colegii săi din Lala Band au devenit celebri. Astfel, în cadrul producției, Dorian și-a dovedit calitățile actoricești, dar și pe cele muzicale sau de dansator. Popa a jucat rolul lui Andrei Anghel, un tânăr îndrăgostit de personajul interpretat de Alina Eremia.

După experiența acestui serial, Dorian a continuat să aibă apariții în seriale precum “O nouă viață”, “Sacrificiul”, dar și în filmul “Un altfel de Crăciun 5 Gang“.

Pe de altă parte, muzica a rămas mereu o pasiune pentru Dorian. Astfel, el continuă să aibă numeroase colaborări, dar și piese single. Cele mai cunoscute fiind “Hatz”, “De Amor”, “Ghinionist”, “Sută la Sută”. Totodată, cântărețul a participat ca jurat în cadrul emisiunii pentru copii, Next Star, de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe