Donald Trump, jigniri fără precedent la adresa prințesei Diana. Ce a putut să spună despre ea, dar și despre regina Elisabeta

Badea Violeta 17.03.2023, 19:07

Într-o intervenție recentă, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, le-a atacat pe prințesa Diana și pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată ce a putut să spună acesta despre cele două. Britanicii vor fi furioși când vor auzi.

Prințesa Diana și Regina Elisabeta, jignite de Donald Trump

Donald Trump se află în plină campanie de promovare a următoarei sale cărți. Este vorba despre „Scrisori către Trump“. În aceasta, fostul lider SUA publică conținutul a aproximativ 150 de scrisori personale pe care diferiți lideri mondiali i le-au trimis de-a lungul timpului.

Printre aceștia se numără Regina Elisabeta a II-a, prințesa Diana, dar și președintele rus Vladimir Putin. Într-un interviu acordat de curând, fostul președinte american a afirmat că fostele membre ale Familiei Regale l-au „pupat în fund“, la un moment dat.

„Îi știam pe toți și fiecare dintre ei m-a pupat în fund. Acum doar jumătate dintre ei mai fac asta“, a declarat Donald Trump, conform Breitbart News.

Donald Trump a făcut-o sa planga pe Carmen Harra
Donald Trump 

Fratele prințesei a reacționat

În urma afirmațiilor jignitoare, fratele prințesei Diana nu s-a mai putut abține și a reacționat. El a folosit Twitter, rețeaua socială preferată a lui Donald Trump, pentru a-și arăta indignarea.

Bărbatul a reamintit că tocmai fostul președinte al Statelor Unite a fost cel care s-a folosit cândva de relația sa aparentă cu Diana pentru a fi cooptat într-o afacere.

„M-a surprins să aud că Donald Trump aparent pretinde că regretata mea soră, Diana, a vrut să-l „pupe în fund”. Singura dată când mi-a vorbit despre el  – era pe când el se folosea de renumele ei pentru a vinde niște proprietăți în New York – îl vedea ca fiind mai rău decât o fisură anală“, a scris Charles Spencer în mediul online.

Citește și Prințesa Diana și Meghan Markle, unite de același destin. Coincidența care a ieșit la lumină!

Nu este prima oară când Donald Trump vorbește despre prințesa Diana

Aceasta nu este prima ieșire a lui Donald Trump la adresa prințesei Diana. În 2018, în timpul unui interviu, el a dat asigurări că ar fi putut să se culce cu fosta soție a lui Charles al III-lea, dar numai dacă aceasta ar fi făcut mai întâi un test HIV.

În 2019, Donald Trump a făcut o remarcă și despre Regina Elisabeta. După o vizită în Marea Britanie, acesta a spus că a avut o „chimie formidabilă“ cu suverana. „Sunt persoane care spun că n-au văzut-o niciodată pe regină distrându-se atât de bine“, preciza fostul lider SUA.

Citește și Donald Trump a făcut-o să plângă pe Carmen Harra. Cuvintele dure pe care i le-a adresat: „Ești un caracter mic”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...