Prințesa Diana și Meghan Markle, unite de același destin. Coincidența care a ieșit la lumină

Beatrice Dumitru 15.02.2023, 14:43
Prințesa Diana și Meghan Markle, unite de același destin. Coincidența care a ieșit la lumină

Ziua Îndrăgostiților este specială pentru prințul Harry și nu datorită poveștii de iubire pe care o trăiește alături de soția sa, Meghan Markle, ci datorită mamei sale, prinesa Diana. Ducesa de Sussex este unită de același destin ca și mama soțului său și totul are legtură cu ziua de 14 februarie.

Ce legătură este între Meghan Markle și prinșesa Diana

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea da vestea cea mare că așteaptă un al treilea copil. În urmă cu doi ani, aceștia anunțau pe data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, că urmau să devină părinți pentru a doua oară, iar pe 4 iunie 2021 venea pe lume micuța Lilibet.

Ziua Îndrăgostiților este specială pentru prințul Harry dintr-un motiv foarte simplu. Regretata sa mamă a anunțat că era însărcinată cu el chiar pe 14 februarie 1984. În octombrie 2022, revista Closer a dezvăluit că Meghan și Harry erau dispuși încă de pe-atunci să-și extindă familia și să mai aibă un copil în acest an, iar toată lumea se aștepta ca cei să facă marele anunț de Ziua Îndrăgostiților, dar nu s-a întîmplat așa.

Prințesa Diana și Meghan Markle, unite de același destin. Coincidența care a ieșit la lumină
Harry și mama sa, prințesa Diana.

Sunt amândoi dispuși să-și extindă familia și își doresc mult acest lucru, ca Archie și Lili să aibă un frățior sau o suprioară mai mică. E un vis devenit realitate ca ei să fie o familie de patru membri, dar simplul fapt de-a avea încă un copil ar face totul și mai frumos!. Meghan e sănătoasă, Harry e un tată minunat, mariajul lor e tot mai puternic și li se potrivește mănușă paternitatea și maternitatea. În plus, vor avea mai mult spațiu din momentul în care se vor muta în casă nouă. (…) Meghan i-a spus lui Harry că încă un copil i-ar apropia și mai mult pe ei doi”, a declarat un apropiat al celor doi pentru publicația Closer, citată de Marca.

Rivalittaea dintre Harry și prințul William

Harry îi poate călcă pe urme fratelui său. Prinţul William și soția sa, Kate, au împreună trei copii: prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis. Cei doi frați nu sunt în relașii bune și nu își mai vorbesc, iar Harry a povestit în autobiografia „Spare” despre rivalitatea dintre el și William.

Acesta a povestit că prinţul William „l-a trântit la podea” în timpul unei confruntări la Londra în 2019. Descriind o discuție care a avut loc la casa lui din Londra în 2019, Harry susține  că William a numit-o pe Meghan Markle „dificilă” și „nepoliticoasă”. Confruntarea a escaladat, până când William „m-a prins de guler, mi-a rupt colierul şi m-a trântit la podea”, rănindu-se la spate, a mărturisit fiul cel mic la regelui Charles, în cartea lansată în luna ianuarie.

Harry şi-a acuzat fratele că se comportă ca un moştenitor, incapabil să înţeleagă de ce fratele său mai mic nu s-a mulţumit să fie de rezervă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...