Din ce trăiește Andreea Tonciu după ce a renunțat la televiziune. „Sunt femeie, nu pot să muncesc atât de mult”

Stan Filon 16.01.2023, 15:49

Andreea Tonciu este un nume foarte cunoscut în showbizz-ul din România. Le-a făcut pe toate, a participat la toate emisiunile din România, unde s-a făcut de fiecare dată remarcată. Are un râs inconfundabil și un umor care o face foarte plăcută publicului.

Din ce trăiește Andreea Tonciu după ce a renunțat la televiziune

După ani de zile pe care i-a petrecut în lumina reflectoarelor, Andreea Tonciu s-a retras o perioadă, timp în care a devenit soție și mamă, însă de ceva timp a revenit în atenția publicului. Chiar dacă în prezent nu mai este la fel de prezentă pe micile ecrane, Andreea Tonciu nu se poate plânge. Are venituri consistente.

S-a reinventat pe rețelele sociale. Una dintre cele mai profitabile se pare că rămâne TikTok-ul, unde bruneta postează aproape zi de zi. În plus, încă are contracte bănoase de imagine, însă ea ar vrea să facă, totuși, altceva, însă nu din perspectiva unui angajat.

Din ce traieste Andreea Tonciu dupa ce a renuntat la televiziune
Din ce traieste Andreea Tonciu dupa ce a renuntat la televiziune

Se vede o viitoare patroană de restaurant

Se pare că Andreea Tonciu este foarte pasionată de bucătărie și chiar se vede o viitoare patroană de restaurant, deoarece spune că nu se vede niciodată angajata cuiva pentru funcția de bucătar. Recunoaște, însă că principalele resurse financiare le aduce soțul său.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult. Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a spus Andreea, potrivit viva.ro.

Vedeta este căsătorită de șase ani ani cu soțul ei, Daniel Niculescu, și au împreună o fiică superbă, pe nume Rebecca Maria. partenerul său de viață este un om de afaceri prosper.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...