De ce participă, de fapt, Andreea Tonciu la Survivor România 2022. Bruneta a recunoscut: „Toată lumea râde de mine”

Ioana Bucur 17.01.2022, 00:11

Cel mai așteptat show al anului tocmai a avut marea premieră. De data asta, pe PRO TV, nu Kanal D. Fanii loiali ai emisiunii au aflat cine sunt cei 24 concurenți și au avut ocazia să îi vadă „în acțiune” în prima probă a sezonului. Una dintre cele mai mari surprize este apariția unei vedete pe care puțini ar fi crezut că o vor vedea într-o competiție atât de dificilă. De ce participă, de fapt, Andreea Tonciu la Survivor România 2022.

De ce participă, de fapt, Andreea Tonciu la Survivor România 2022: „O să mă vadă toată țara”

După ce a luat emisiunea, cu tot cu prezentator, de la Kanal D, PRO TV dă startul noului sezon Survivor România 2022. „Cel mai puternic show din lume”, cum este numit de reprezentanții postului, a avut premiera duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00.

Este o experiență pe care nu o vor uita niciodată. Noul sezon și-a ales cei 24 de „jucători”, toți visând să se întoarcă în România, la finalul competiției, cu trofeul în mână și premiul în valoare de 100.000 de euro în cont.

Cei 12 Faimoși care pornesc la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Aventura celor 24 de concurenți a început, iar primele momente petrecute în Republica Dominicană au stat sub semnul distracției. Ei au fost plăcut surprinși de surpriza pregatită de organizatori. Aceștia se așteptau să intre pur și simplu în junglă, dar li s-a pregătit o petrecere de zile mari.

Printre cei mai entuziasmați a fost Andreea Tonciu, care a dezvăluit și adevăratul motiv al participării sale la Survivor România 2022.

„Mi-a plăcut mult această intrare, nu mă aşteptam! Publicul de acasă nu mă știe pe mine luptătoare pe traseu sau cu sala. Și încă pentru ceva am mai venit. Lumea râde de mine şi mă acuză că îmi editez pozele. Și acuma, dragă Românie, națiune… uitați-o pe Andreea Tonciu fără make-up”, a spus vedeta.

De ce participă, de fapt, Andreea Tonciu la Survivor România 2022
De ce participă, de fapt, Andreea Tonciu la Survivor România 2022

„Ghinion, asta am avut azi. Mai aveam puţin şi câştigăm”

Din nefericire pentru Faimoși, bucuria nu a durat prea mult, prima probă a noului sezon Survivor și recompensa fiind câștigate de echipa Războinicilor.

„Când am coborât de pe barcă, pe insulă, mă aşteptam să fie mult mai rău. M-am bucurat să văd asta”, a spus CRBL. „Toată lumea a făcut câte ceva când am ajuns pe insula”, a povestit Emil Rengle.

Primele ore în junglă nu au fost productive pentru echipa Faimoșilor, concurenților le-a fost destul de greu să se mobilizeze înainte de lăsarea serii pentru a-și construi adăpostul.

„Nu ne-am mobilizat cum trebuie, nu am găsit lemnele la timp. Ne-am dat seama că asta e, noaptea asta e un compromis. Astăzi ne-am luat-o peste bot, ca să zic aşa”, a spus Roxana Ciuhulescu. „Ghinion, asta am avut azi. Mai aveam puţin şi câştigăm”, a adăugat CRBL.

Urmăriți Impact.ro și pe