Din ce a făcut, de fapt, bani Andreea Marin când era la Surprize, Surprize. Salariul nu îi ajungea de la lună la lună

Beatrice Dumitru 15.11.2021, 13:37

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televziune din România. Ea a cunoscut succesl cu emisiunea „Surprize, Surpize”, difuzată la postul public de televiziune. Deși toată lumea  crede că „Zâna” s-a îmbogățit datorită aparițiilor sale la acest show, Andreea Marin a mărturisit că nu primea un salariu foarte mare.

Din ce făcea bani Andreea Marin când prezenta ”Surprize, Surpize”

Andreea Marin a făcut spectacol cu emisiunea „Surprize, Surpize”, una dintre cele mai urmărite din România. După nouă ani, în 2008, vedeta a decis să se retragă de la cârma show-ului care a făcut-o celebră. Andreea Marin a mărturisit că toate cazurile pe care le-a prezentat au impresionat-o și nu a jucat teatru așa cum a fost, de multe ori, acuzată.

Dacă nu exista acea emisiune făceam altceva la fel de bun, am foarte mare încredere în mine. La „Surprize, Surprize” am fost ca peștel în apă, pentru că ce trăisem eu în copilărie mi-a deschis o poartă spre sensibilitatea sufletului. N-am jucat teatru, ci pur și simpul, am înteles și am avut conexiune cu oamenii care se deschideau în fața mea”, a spus Andreea Marin la emisiunea „La Cină”, difuzată de Digi 24.

Din ce a făcut, de fapt, bani Andreea Marin când era la Surprize, Surprize. Salariul nu îi ajungea de la lună la lună
Andreea Marin, despre salariul de la „Surorize, Surprize!” Sursa foto: „La cină” / Digi 24

Emisiunea „Surprize, Surpize” a înregistrat un succes fenomenal și toată lumea credea că Andreea Marin câștiga un salariu uriaș. Dar nu era deloc așa. „Zâna” a dezvăluit că  Valeriu Lazarov, producătorul show-ului, nu a fost prea generos cu ea, dar a învățat-o cum să facă bani.

„Valeriu Lazarov, care era un om de afaceri desăvârșit și a cunoscut succesul financiar și la nivel mondial, nu numai în Spania de unde a venit cu acest format, m-a învățat cum să mă extind, cum să văd calitățile pe care le-aș putea folosi pentrui a face alte lucruri din care să câștig mai bine și mai mulți bani. El mi-a spus un singur lucru: dacă ai fi vedeta noastră din Spania sau Italia ai fi extrem de bogată. Dar, îți spun cinstit că niciodată nu o să te plătesc cât se plătește acolo. Însă o să te învăț câteva lucruri despre tine pe care tu n-ai cum să le vezi, n-ai maturitatea necesară. O să îți arăt calitățile pe care le poți folosi pentru a face bani. Deschide-ți propria firmă și după ce vei face acest lucuru îți vor veni idei, din ce în ce mai multe. Practic, te va împinge de la spate o realitate pe care tu nu o cunoști. Dă-ți șansa asta”, a dezvăluit Andreea Marin.

„Am luat-o de la zero”

Andreea Marin a debutat în televiziune la Iași, la postul public, iar apoi a venit la București. Aici a ajuns să prezinte jurnalul de știri la Televiziunea Română, în urmă cu 22 de ani. Pe atunci, vedeta era plătită cu jumătate de normă și a povestit că nu își permitea să poarte nimic scump și rămânea fără bani de la o lună la alta.

Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus-întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a mai spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...