Andreea Marin, despre divorţurile răsunătoare. Ce s-a întâmplat, de fapt: “Nu e de judecat”

Badea Violeta 12.11.2021, 08:36

Andreea Marin a vorbit despre cele trei căsnicii ale sale. Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă” a lui Mihai Ghiță, vedeta și-a deschis sufletul și a recunoscut ce nu a mers în relațiile sale.

Andreea Marin, dezvăluiri despre prima căsnicie

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită de trei ori. Vedeta s-a căsătorit prima dată în anul 1995, când avea doar 21 de ani. Cel care i-a furat inima a fost directorul de marketing Cristian Gheorghiță. Din păcate, cei doi au divorțat după doar trei ani de zile. Acum, fosta zână a surprizelor a spus totul despre acest mariaj.

Întrebată de ce a ajuns la altar atât de devreme, prezentatoarea tv a spus că a simțit o mare dragoste, iar faptul că s-a ajuns la despărțire a ținut de evoluția fiecăruia.

„El nu a făcut nimic rău. A avut niște studii de urmat, cu care am fost amândoi de acord. Aveam drumul meu și eu. Mereu am fost în căutarea acestei călduri pe care am cunoscut-o până la 9 ani în familia mea. Acela era idealul meu.

Am dat și greș, n-am ales bine, sau nu a existat potrivire, după caz. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duceîn suflet. Lucrurile astea nu sunt de judecat.”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit despre cele trei casnicii
Andreea Marin a vorbit despre cele trei casnicii

Andreea Marin, despre ultimele două divorțuri

După divorțul de Cristian Gheorghiță, Andreea Marin și-a refăcut viața alături de Ștefan Bănică Junior. Cei doi au împreună și o fiică, pe Ana Violeta, în vârstă de 13 ani.

„Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin în aceeași emisiune.

De asemenea, prezentatoarea a mai fost căsătorită cu Tuncay Öztürk. Cei doi au fost căsătoriți între 2014 și 2017. La vremea aceea, gurile rele spuneau că Andreea Marin s-ar fi căsătorit cu omul de afaceri doar ca să se răzbune pe Ștefan Bănică Junior. Iată cum a comentat vedeta aceste zvonuri.

„A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație. Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...