Din ce a ajuns să facă bani Margherita de la Clejani, în vreme de pandemie. A înlocuit muzica cu această pasiune

Andrei Cezar 24.06.2020, 16:50

Margherita de la Clejani nu se lasă cu una cu două. Chiar dacă, în urma scandalului în care a fost implicată, părea să se retragă, cel puțin pentru o vreme, din atența publicului, fiica Celjanilor a vrut să demonstreze că lumea a judecat-o greșit și a revenit în forță. Ea și-a găsit o nouă pasiune, moda, iar în privința careierei muzicale, tânăra a înlocuit muzica de petreceri cu un alt gen.

Din ce a ajuns să facă bani Margherita de la Clejani, în vreme de pandemie

Magherita din Clejani a fost implicată într-un scandal monstru, după ce a provocat un accident rutier și s-a vehiculat că ar fi consumat droguri. Multă lumea s-ar fi așteptat ca în urma acestor evenimente, fata Clejanilor să se retragă, o perioadă, din viața publică.

Ambițioasă din fire, tânăra a vrut să demonstreze că lumea a judecat-o greșit. Ea a profitat de interesul maxim asupra ei și a decis să-și lanseze o colecție de articole vestimentare, dar și să se apuce de un alt gen de muzică.

”Acum trăiesc așa ca un rock star. Am filmat un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă”, a spus Marga în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, arată Spynews.

Din ce a ajuns să facă bani Margherita de la Clejani, în vreme de pandemie. A înlocuit muzica cu această pasiune
Din ce a ajuns să facă bani Margherita de la Clejani, în vreme de pandemie. A înlocuit muzica cu această pasiune

Marga a spus ”adio” petrecerilor

Și pentru a se ține departe de petreceri, din cauza cărora, uneori, te poți alege cu dosar penal, Marga se concentrează acum pe noul ei hobby: design-ul vestimentar.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a mai declarat fiica Clejanilor.

Urmăriți Impact.ro și pe