Diana Șoșoacă și-a găsit un nou hobby. Rar ai să mai vezi așa ceva

Stan Filon 18.08.2022, 15:06
Diana Șoșoacă și-a găsit un nou hobby. Rar ai să mai vezi așa ceva

Diana Șoșoacă și-a găsit un nou hobby, care s-a viralizat pe rețelele sociale! Avocata care și-a câștigat un loc în Parlament după ce a scandat împotriva tuturor pe rețelele sociale și care și-a făcut un renume din scandalurile pe care le-a provocat mai apoi în Parlamentul României este, de fapt, un suflet de artist. Vezi în rândurile de mai jos ce a făcut conflictuala avocată.

Diana Șoșoacă și-a găsit un nou hobby

Așadar, senatoarea Diana Șoșoacă nu mai are nevoie de nicio prezentare. O știe o lume întreagă, după scandalurile în care s-a implicat, inclusiv în Parlamentul României. Aleasă pe listele AUR, senatoarea nu a mai avut loc prea mult timp în rândurile Alianței, care a vrut să o mai pondereze și să o facă să se schimbe. Nu s-a putut, așa că a fost dată afară din partidul pentru care a militat puternic.

Ei bine, acum că restricțiile pentru coronavirus au dispărut, Diana Șoșoacă nu prea s-a mai făcut remarcată prin niciun scandal, deoarece nu mai este obligată să vină cu masca de protecție la locul de muncă, așa că are mai mult timp liber.

„Să o facă voice over la RO-ALERT”

Recent, avocata a ieșit la o terasă, alături de mai mulți prieteni. Atmosfera a fost una relaxată, plăcută, alcool-ul probabil că a curs râuri, așa că Diana Șoșoacă și-a descoperit latura artistică. Fără un avertisment prealabil, celebra avocată s-a apucat să cânte. Având vocea antrenată în zeci de proteste, când Diana Șoșoacă a început să cânte, toată lumea a ascultat-o, fie ca a vrut sau nu.

Unii chiar au filmat-o, iar imaginile s-au viralizat pe rețelele sociale. Melodia aleasă de avocată a fost „Mărioară de la Gorj”, iar interpretarea a fost una foarte puternică, așa cum era de așteptat, dar și fără inhibiții. Cei care au ascultat-o pe senatoare nu au fost chiar încântați, așa că au lăsat comentarii răutăcioase, însă unele foarte inspirate.

„Să o facă voice over la RO-ALERT”, „Fetiţei îi plâng timpanele”, „Poate cântă la nunta lui Simion”, au fost doar o parte dintre comentariile postate de unii internauți rău intenționați, posibil afoni din punct de vedere artistic sau doar prea realiști.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...