Dezvăluire inedită despre ÎPS Teodosie. Cum a convins o celebritate mondenă din România. „M-a luat tremuratul”

Badea Violeta 07.01.2023, 11:55

ÎPS Teodosie este, fără îndoială, un personaj extrem de respectat, bucurându-se de o notorietate remarcabilă la nivel național. De curând, o celebritate din România a făcut o dezvăluire inedită despre Arhiepiscopul Tomisului. Iată ce s-a întâmplat la o biserică din Constanța, unde slujea ÎPS Teodosie. Vedeta a rămas fără cuvinte!

ÎPS Teodosie a uimit o vedetă din România

Ca în fiecare an, Simona Trașcă a dorit să meargă în prima zi din an la biserică. Anul acesta, frumoasa blondină a petrecut Revelionul în Constanța, așa că a fost nevoită să meargă la un lăcaș de cult de la malul Mării Negre.

Întâmplarea a făcut ca acolo să slujească chiar ÎPS Teodosie. Vedeta s-a bucurat enorm să-l vadă pe Arhiepiscopul Tomisului, mai ales că știa ce har are acesta. Simona Trașcă a ascultat întreaga slujbă și a primit binecuvântare renumitului duhovnic.

„Am făcut Revelionul la Constanța, la o prietenă de-a mea și am fost cu ea la slujbă, iar slujba era făcută chiar de Înalt Preasfințitul Teodosie.

Și îți dai seama că am avut emoții, adică chiar îmi place, cred că are foarte mare har și am stat la slujbă, am primit și binecuvântarea de început de an, de ziua mea, pentru toți cei sărbătoriți a urat”, a spus Simona Trașcă, la Antena Stars.

„S-a terminat slujba, s-a dus în altar, un alt preot a miruit, am stat la coadă la biruit și după ce m-a miruit, nici nu a durat foarte mult și a ieșit din alta și mi-a pus și mie mâna pe cap și m-a binecuvântat. M-a luat tremuratul, nu am simțit niciodată așa ceva în viața mea”, a mai adăugat vedeta.

Citește și 10.000 de pelerini, la slujba de la Peștera Sfântului Andrei. ÎPS Teodosie a avut și preoți invitați din alte țări!

Simona Trasca
Simona Trasca

„Nu pot să mă simt foarte fericită de ziua mea de naștere”

Simona Trașcă este născută pe data de 1 ianuarie. Multora dintre noi ni s-ar putea părea o dată specială, însă pentru vedetă lucrurile stau cu totul altfel.

Frumoasa blondină spune că a fost întotdeauna nefericită de ziua ei. Asta pentru că nu s-a simțit importantă, toată lumea concentrându-se pe petrecerea de Anul Nou.

„Ca în fiecare an, nu pot să mă simt foarte fericită de ziua mea de naștere, pentru că toată lumea sărbătorește Revelionul, inclusiv eu și nu mă bagă nimeni în seamă. Mă simt așa, a nimănui de Revelion și niciodată nu am o stare foarte bună”, a precizat Simona Trașcă.

Citește și ÎPS Teodosie a fost întrebat dacă este păcat să folosești cardul de bonuri. „În Scriptură avem scris expres numărul 666”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...