Detaliul nebănuit care a ieșit la iveală despre Andra! Măruță a dat-o de gol

Redacția IMPACT 10.02.2020, 13:29
Detaliul nebănuit care a ieșit la iveală despre Andra! Măruță a dat-o de gol

Andra Măruță are o familie de invidiat, un soț iubitor și grijuliu, dar și doi copii poznași care deja au început să fie chair ei vizibili pe rețelele sociale. David și Eva, cei doi micuțu au deja propriile lor pagini de Facebook, unde primesc constanta sute de like-uri doar la o postare. Duminică, Andra a fost dată de gol de familia sa, cu privire la un aspect ce ține de caracterul ei. Despre ce este vorba?

Ce spune Cătălin Măruță despre Andra, în lipsa ei

S-a aflat despre frumoasa jurată de la Românii au Talent că ar fi „panicată”, după susține chiar Cătălin Măruță, într-un video filmat în mașină, când se afla cu cei mici. Dialogul dintre Măruță și fiica sa este absolut savuros. Iată cum decurge discuția începută de Eva, care se arată îngrijorată cu privire la posbilitatea ca frățiorul ei, David să își rupă un picior la schi:

„-Eu nu vreau să-și rupă un picior.

-Adică, stai puțin dacă se ducea în tabăra de schi, David își rupea un picior?

-Da.

-Woow, ce tare, Eva!  Ești la fel de panicată ca mama ta. Staai, dacă te duci la schi o să-ți rupi piciorul, o să cazi, pe bune?

-Daar, ai văzut că fata aia s-a dus la schi li și-a rupt un picior?

-Se întâmplă peste tot accidente. Da, eram la munte și când am plecat, într-adevăr, era acolo o fată care a chemat salvarea pentru că și-a luxat un picior.

-Dar eu nu vreau să-și rupă un picioar”,  mai adugă micuța insistent.

Dar totul s-a dovedita fi o discuție, pe care toți membri familiei nu au laut-o cu totul în serios, cu atât mai mult cu cât video-ul despre care vorbim este postat chiar de Andra, pe pagina sa de Instagram.

„Se pare că eu sunt fricoasă familiei! De exemplu, când aud de ski, mă gândesc că pot să cad!! Eva și David seamănă cu Cătălin se pare, sunt foarte curajoși! Chiar și când e vorba de dentist, ceea ce pe mine mă speria când eram mică, Eva este cu zâmbetul pe buze. Sunt tare mândră de gașca mea! ? Avem deci un nou episod #EvaShow!”, este mesajul postat de cântăreață, pe profilul ei de Insagram.

Urmăriți Impact.ro și pe