Ce audiență a avut prima emisiune din noul sezon de ”Românii au talent”. Cifrele record ale Pro TV

Mirabela Năstase 08.02.2020, 14:54
Ce audiență a avut prima emisiune din noul sezon de ”Românii au talent”. Cifrele record ale Pro TV

Prima ediție a noului sezon ”Românii au talent”, de la Pro TV a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public. S-au obținut cifre record, de aproape trei ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund!

Ce audiență a avut prima emisiune din noul sezon de ”Românii au talent”

Sezonul al zecelea de la ”Românii au talent” a debutat cu dreptul. Iar dacă privim către audiențe, acest lucru e limpede. Mai exact, peste 2,6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul, iar minutul de  audiență a fost la 22:10, când peste 3,4 miliane de români se uitau la această emisiune.

Prima ediție a sezonului 10 ”Românii au talent”, de la Pro TV, a fost de-a dreptul magică. Cei patru jurați, alături de Smiley și Pavel Bartoș, au rămas de-a dreptul surprinși de talentul celor care au evoluat pe scenă, însă seara a fost definită cel mai bine de Andi Moisescu, care i-a declarat unei concurente că prestația ei ”a fost ca un vis frumos”.

Erno Varga
Erno Varga

Prima ediție și două golden buzz-uri

Încă de la prima ediție s-au dat și două golden buzz-uri. Gennady Tkachenko-Papizh, un imitator de sunete l-a determinat pe Smiley să afirme: ”Ne-a uimit, vine din altă lume”, astfel că el și Pavel Bartoș au decis să-l treacă direct în semifinale. Pe de altă parte, Erno Varga, un tânăr de 31 de ani din Oradea, care lucrează ca spălător de vase, l-a detreminat pe Andi Moisescu să-i ofere un golden buzz pentru vocea sa.
Alți concurenți care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 de ”DA” sunt: Patrizio Ratto, Nadia și Cătălin Rădulescu, The Gummi Guru – George Faining, Mihaela Spinache, Hell Riders, Vlad Ciobanu, Horia Bucur, Wes P, Anamaria Bozga, Kiriku Brothers, Silviu Carabă, Kseniya Simonova și Ștefan Nistor.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 13.3 puncte de rating și 41.7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a primit numai 4.6 puncte de rating și 14.5% share.

Urmăriți Impact.ro și pe