EXCLUSIV FOTO. Bianca Drăgușanu sfidează tot în cale. Aroganța ei a costat-o multe înjurături de la șoferii din trafic. Ce a făcut blondina

Mihai Roșoiu / 04.12.2020, 13:30
EXCLUSIV FOTO. Bianca Drăgușanu sfidează tot în cale. Aroganța ei a costat-o multe înjurături de la șoferii din trafic. Ce a făcut blondina

Bianca Drăgușanu reușește să fie în centrul atenției chiar și atunci când nu se află la vreun eveniment monden sau la emisiuni tv. Paparazzi Impact au surprins-o deunăzi pe fosta blondă a lui Bote într-o situație mai puțin onorantă, Bianca Drăgușanu sfidează tot în cale. Aroganța ei a costat-o multe înjurături. Ca de obicei, vedeta a ignorat toate regulile și a ieșit în relief sub privirile trecătorilor, dar mai ales pe nervii conducătorilor auto.

Bianca Dragusanu1
Bianca Dragusanu a facut slalom printre masinile din trafic

Bianca Drăgușanu sfidează tot în cale. Aroganța ei a costat-o multe înjurături de la șoferi

Pentru Bianca Drăgușanu nimic nu e interzis. Nici măcar să blocheze, preț de câteva zeci de secunde, circulația pe una dintre cele mai aglomerate artere ale Capitalei. Frumoasa hunedoreancă s-a dat în spectacol în plină stradă. După ce a fost să mănânce într-un restaurant cu specific libanez, Drăgușanca și alte două persoane din anturajul său au creat un ambuteiaj de toată frumusețea pe Bulevardul Caranfil.

Bianca Dragusanu trece prin loc nepermis
Bianca Dragusanu

Ce se întâmplat? Nimic mai simplu. Cei trei s-au delectat cu delicatese specifice Orientului Mijlociu după care au decis să plece. Toate bune și frumoase până când a venit vremea să traverseze bulvardul pentru a ajunge la mașină. Cum ieșirea din local se afla la aproximativ 20 de metri distanță de o trecere de pietoni, Bianca nu a mai catadicsit să meargă până acolo. La ce bun un loc de trecere legal, când te poți strecura printre zecile de mașini din trafic?

Șoferii au apostrofat-o serios pe blondă

Așa cum era de așteptat, gestul vedetei i-au iritat pe participanții la trafic, care au fost nevoiți să încetinească sau să-și oprească mașinile pentru a evita producerea unui accident. Claxoanele și apostrofările șoferilor nu au atins-o câtuși de puțin pe Bianca Drăgușanu, care și-a continuat liniștită slalomul printre mașini. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit de pe urma acestui gest necugetat al vedetei.

Bianca Dragusanu alaturi de prietenii sai in trafic
Bianca Dragusanu alaturi de prietenii sai in trafic

Și pentru ca întreg tabloul neregulilor să fie complet, paparazzi Impact au mai surprins ceva interesant. Bianca a parcurs drumul de la restaurant până la mașină fără să poarte masca de protecție. În imagini se poate observa cum blonda defilează printre mașini cu fața descoperită. Asta pentru a i se vedea zâmbetul larg pe care l-a afișat în momentul în care era claxonată de șoferii nervoși din trafic.

E clar că Bianca Drăgușanu sfidează tot în cale. Aroganța ei a costat-o multe înjurături de la șoferii din trafic. Ce a făcut blondina ignoră regulile de civilizație pe care oricine ar trebui să le respecte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI