De unde a luat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Discuția uluitoare pe care a avut-o cu o femeie

Andreea Bisinicu 04.11.2020, 20:08
De unde a luat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Discuția uluitoare pe care a avut-o cu o femeie

De unde a luat-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Discuția uluitoare pe care a avut-o cu o femeie a făcut înconjorul internetului. Ce i-a răspuns Alex Bodi unei fane i-a lăsat pe toți fără replică.

Alex Bodi i-a zis unei fane de unde „a luat-o pe Bianca Drăgușanu”

Da, așa cum ați bănuit, telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se fi terminat. Cei doi s-au despărțit iar și, binențeles, și de această dată este „pentru totdeauna”. Blondina și-a pus fanii pe jar, acum câteva zile. Din declarațiile Biancăi Drăgușanu, internauții au înțeles că ea a ales să se despartă de afacerist.

Surpriza vine, însă, de la Alex Bodi. Lucrurile au devenit foarte clare atunci când una dintre urmăritoarele afaceristului l-a întrebat de unde a luat-o pe Bianca Drăgușanu.

„Scuze…chiar nu vreau să fiu rea și să te supăr, însă tu pe Bianca de unde ai luat-o? Sincer și ea era una din ele la început și tu știi destul de bine povestea. Să ai o zi faină și sper să nu te supere comm-ul meu”, a scris urmăritoarea afaceristului.

Alex Bodi i-a lămurit pe urmăritorii săi printr-un comentariu adresat unei femeie, la o postare pe contul său personal de Facebook. Alex Bodi a confirmat faptul că el și fotomodelul nu mai formează un cuplu și că nu îl mai preocupă nimic ce are de-a face cu viața designerului.

„Nu am de ce sa ma supăr. Eu am luat o din “priviri”..cum a fost cu mine e ceva,acum ca e singura sau ce a făcut in trecut e problema ei. Nu ma leagă de ea nimic,deci e liberă și deschisă la orice ?. Zi buna”, i-a răspuns omul de afaceri unei fane, pe Facebook.

Ce i-a raspuns Alex Bodi unei fane care l-a intrebat de unde a luat-o pe Bianca Dragusanu
Ce i-a raspuns Alex Bodi unei fane care l-a intrebat de unde a luat-o pe Bianca Dragusanu

Ce anunț a făcut Bianca Drăgușanu după despărțirea de Alex Bodi

La fel ca după orice despărțire, Bianca Drăgușanu a decis să tragă linie. Creatoarea de modă a analizat ultimii doi ani petrecuți alături de Bodi și a ajuns la o serie de concluzii.

Blondina și-a asigurat fanii că, de data aceasta, separarea de Alex Bodi este una definitivă și nu mai are de gând să se întoarcă în brațele sale.

„Într-adevăr, sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert. Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul”, a declarat vedeta într-un instastory.

Urmăriți Impact.ro și pe