EXCLUSIV FOTO! Bianca Drăgușanu nu se potolește și încalcă legea grav. Ce s-a întâmplat după ce a trecut pe roșu la semafor

Andreea Bisinicu 14.12.2020, 13:18

Bianca Drăgușanu nu se potolește și încalcă legea grav. Ce s-a întâmplat după ce a trecut pe roșu la semafor. Frumusețea cere sacrificii, nu-i așa? Lucrul acesta îl știe și Bianca Drăgușanu. Frumoasa divă a muncit mult pentru a avea un trup sculptat parcă de zei. Pentru cei care nu știu, fosta soție a lui Alex Bodi merge la sala de fitness de ceva vreme, iar rezultatele se văd. Designerul arată senzațional.

Ce s-a întâmplat cu Bianca Drăgușanu după ce a trecut pe roșu la semafor

Ce s-a întâmplat cu Bianca Drăgușanu după ce a trecut pe roșu la semafor. Frumoasa blondină nu ține cont de reguli atunci când vine vorba de corpul ei și de întreținerea sa. Fosta soție a lui Victor Slav si a lui Alex Bodi a încălcat legea în această dimineață. Paparazzi impact.ro au surprins-o pe fosta blondă a lui Bote atunci când a trecut pe roșu și a mers pe interzis. Motivul este unul cât se poate de simplu. Bianca se grăbea să ajungă la sala de fitness. Chiar dacă cei mai mulți dintre următorii săi sunt de părere că blondina nu are nevoie să meargă la sală, deoarece are deja un trup impecabil, la care majoritatea femeilor doar visează, Bianca Drăgușanu frecventează destul de des sala de fitness pentru a-și păstra trupul bine definit.

Îmbrăcată lejer, cu un top și o pereche de blugi, cizme și o haină mov de blană, diva s-a dat jos din mașină și a intrat în incinta complexului unde se află sala de fitness pe care o frecventează. Drăgușanu a parcat mașina într-o zonă populată din Capitală. Și-a burdusit echipamentul de fitness în geanta de câteva mii de euro. La ținuta divei s-a asortat perfect o mască neagră de protecție, care, însă, nu i-a acoperit și nasul, ci doar gura.

Bianca Dragusanu se asigura daca este sau nu urmarita
Bianca Dragusanu se asigura daca este sau nu urmarita

Bianca Drăgușanu ia o pauză de la relații

Ce s-a întâmplat cu Bianca Drăgușanu după ce a trecut pe roșu la semafor. Frumoasa blondină a trecut, în ultimii ani, cât alții au pătimit într-o viață. După două căsnicii eșuate, designerul este, momentan, singură. După ce s-a despărțit de Alex Bodi, care acum se află la închisoare, Bianca Drăgușanu pune pauză capitolului amoros și se bucură de un timp singură, în care se va concentra numai pe carieră și creșterea micuței Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav. Într-un interviu acordat celor de la „Vorbește lumea” de la PRO TV, frumoasa Bianca a mărturisit că în planurile ei viitoare nu se află nicio prezență masculină și nu simte nevoia să se implice într-o relație pansament, având în vedere situația neplăcută în care s-a aflat în ultimii doi ani, în relația toxică on-off cu afaceristul Alex Bodi.

„Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat”, a spus Bianca Drăgușanu, conform celor de la playtech.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI