Planul de serviciu secret prin care Bianca Drăgușanu era să fie înșelată. Cum s-a prins blonda, în ultima secundă, de intențiile lui Alex Bodi

Andreea Bisinicu 11.11.2020, 09:28
Planul de serviciu secret prin care Bianca Drăgușanu era să fie înșelată. Cum s-a prins blonda, în ultima secundă, de intențiile lui Alex Bodi

Planul de serviciu secret prin care Bianca Drăgușanu era să fie înșelată. Cum s-a prins blonda în ultima secundă de intențiile lui Alex Bodi. Ce spune afaceristul despre relația cu frumoasa Daria.

Cum s-a prins Bianca Drăgușanu, în ultima secundă, de intențiile lui Alex Bodi

Planul de serviciu secret prin care Bianca Drăgușanu era să fie înșelată. Cum s-a prins blonda în ultima secundă de intențiile lui Alex Bodi. Cei de la Playtech au aflat care este motivul pentru care blondina își dorește răzbunarea. Fostul ei soț și Daria Radinova ar fi pus la cale un plan împotriva Biancăi Drăgușanu:

„Alex i-a spus rusoaicei că are de recuperat ceva foarte important de la Bianca, ceva vital pentru el. Și a rugat-o să îi facă jocul. Mai exact, Daria trebuia să stea de vorbă telefonic cu Bianca și să o asigure că ea nu mai are nicio legătură cu Alex, că nici măcar nu mai țin legătura. Zis și făcut. Rusoaica, șmecheră, a fost foarte politicoasă și drăguță cu Bianca, i-a spus multe lucruri pe care ea își dorea să le audă: că Alex o iubește numai pe ea, că a suferit enorm etc. Într-un cuvânt, totul mergea conform planului însă, la un moment dat, Bianca a început să se prindă că ceva pur și simplu nu este în ordine. Daria, care înainte o ura și îi transmitea mesaje atât de urâte, acum era cu totul altă persoană. Așa că a început să urmărească telefonul lui Alex, până a prins discuții între el și rusoaică. Nu pe tema planului, ci de dragoste. Atunci a realizat că Bodi și Daria ticluiseră ceva. Încetul cu încetul a descoperit totul”, a declarat un apropiat al celor doi pentru playtech.ro

Daria Radionova, rivala Biancai Dragusanu. Rusoaica a recunoscut ca are o relatie cu Alex Bodi
Daria Radionova, rivala Biancai Dragusanu. Rusoaica a recunoscut ca are o relatie cu Alex Bodi

Planul de serviciu secret prin care Bianca Drăgușanu era să fie înșelată

Planul de serviciu secret prin care Bianca Drăgușanu era să fie înșelată. De data asta, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fi terminat definitiv relația lor tumultoasă. Omul de afaceri a adus-o pe Daria Radinova în România, și a declarat, public, că cei doi sunt împreună, spre nemulțumirea frumoasei blondine.

„Eu sunt un bărbat liber, nu am soție, nu am iubită. Deci Daria nu este amanta mea, ci iubita”, s-a rezumat la a spune acesta.

Între timp, designerul a plecat în Dubai, în vizită la buna ei prietenă Ramona Gabor. Se pare că fosta prezentatoare de la Kanal D face tot ceea ce îi stă în puteri pentru a-l enerva la culme pe Alex Bodi, profitând de faptul că acesta este un bărbat foarte gelos.

Astfel, au trecut mai bine de două săptămâni de când fiecare vrea să demonstreze celuilalt cât de fericit este. El postează imagini în ipostaze tandre cu rusoaica voluptoasă, în timp ce Bianca își etalează nurii prin luxul absolut din Dubai.

Urmăriți Impact.ro și pe