Demiteri în lanț anunțate de Clotilde Armand. A tăiat în carne vie și nu a iertat pe nimeni. Cine a rămas fără funcție

Mihai Roșoiu 17.11.2020, 14:28
Demiteri în lanț anunțate de Clotilde Armand. A tăiat în carne vie și nu a iertat pe nimeni. Cine a rămas fără funcție

Clotilde Armand s-a ținut de cuvânt. Noul primar al Sectorului 1 își începe mandatul în forță. Demiterile în lanț anunțate de Clotilde Armand s-au produs. A tăiat în carne vie și nu a iertat pe nimeni. Mai mulți angajați ai primăriei Sectorului 1 au rămas fără funcție. Totul s-a petrecut la un interval scurt de timp de la depunerea jurământului în calitate de edil al celui mai bogat sector al Capitalei.

Demiteri în lanț anunțate de Clotilde Armand. A tăiat în carne vie

Clotilde Armand nu a glumit când a spus că va face curățenie în Primăria Sectorului 1. Odată ajunsă în fotoliul de edil, aceasta i-a pus pe liber pe Directorul Administrației Domeniului Public Sector 1, directorul Poliției Locale Sector 1 și directorul Direcției de Investiții. Anunțul a fost făcut direct pe Facebook de către Clotilde Armand:

„Directorul Administrației Domeniului Public Sector 1, directorul Poliției Locale Sector 1 și directorul Direcției de Investiții vor fi demiși începând cu data de astăzi. Aceste 3 direcții moștenite în forma actuală de la vechea administrație au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an și pun în dificultate bugetul local. Incompetența, neglijența și achizițiile publice suspecte nu mai au ce căuta în această instituție. Repet: am zero toleranță față de cei care au ales să fenteze legea și nu-și îndeplinesc atribuțiile.”, a postat Clotilde Armand pe contul său de Facebook.

Demiteri in lant anuntate de Clotilde Armand. A taiat in carne vie
Demiteri in lant anuntate de Clotilde Armand. A taiat in carne vie

Mișcare surpriză înainte de Alegerile Parlamentare

Schimbările nu se opresc aici. Clotilde Armand  a anunțat că a schimbat sediul Biroului Electoral de Sector. Acesta funcționează acum în clădirea din Piața Amzei, unde pereții sunt din sticlă, iar cetățenii pot vedea ce se întâmplă în interior. Până acum Biroul Electoral al Sectorului 1 se afla undeva în zona Pieței Mureș.

„Vă amintiţi că fostul sediu al Biroului Electoral Sector 1 era situat sub sediul de campanie al fostului primar şi era total opac. Astfel, am luat decizia de a muta sediul BES 1 din piaţa Mureş în clădirea din piaţa Amzei. Aici avem mulţi pereţi de sticlă şi spaţiul este foarte luminos. Fiecare cetăţean al sectorului are acum posibilitatea să vadă ce se întâmplă în BES 1 şi unde ajunge votul lui. Aşa ar trebui să arate fiecare instituţie din România”, a scris Clotilde Armand, luni, pe Facebook.

Reacțiile oamenilor după demiterile în lanț anunțate de Clotilde Armand sunt pozitive, în majoritatea lor. Cetățenii sunt de acord cu schimbările din funcție a directorilor amintiți și consideră că Clotilde Armand trebuie să continue în aceeași direcție.

Urmăriți Impact.ro și pe