Clotilde Armand continuă să fie șocată de ce descoperă în Sectorul 1 de când a fost aleasă primar. ”Nu era nimeni la muncă

Stan Filon 05.11.2020, 18:15
Clotilde Armand continuă să fie șocată de ce descoperă în Sectorul 1 de când a fost aleasă primar. ”Nu era nimeni la muncă

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut o vizită neanunțată la Compania de Investiții înființată de fostul primar Dan Tudorache în Complexul Piața Mureș din Sectorul 1. Aceasta a avut un adevărat șoc de ce a găsit la fața locului!

Clotilde Armand nu a găsit pe nimeni la Compania de Investiții înființată de fostul primar Dan Tudorache

Clotilde Armand a rămas șocată, după ce a intrat în clădire și nu a găsit pe nimeni la muncă. Niciun angajat din cei 40 nu era la muncă, nici urmă de șef, nimic.

„Am avut un soc. Am fost in Piata Mures. In cladirea din Complexul Piata Mures functioneaza 2 institutii ale primariei: Compania de Investitii la etajul 1 si directia de Salubrizare la etaj. Tot in aceasta cladire a functionat Biroul Electoral de Sector… si tot aici a avut fostul primar sediul de campanie.

Clotilde Armand nu a gasit niciun angajat la Compania de Investitii
Clotilde Armand nu a gasit niciun angajat la Compania de Investitii

La biroul său de primar nu a găsit niciun document și nici măcar vreun calculator, ci doar documente tocate

In numele transparentei va prezint ce am gasit la Compania de Investitii infiintata de fostul primar: nu era nimeni la munca. Aceasta directie are 40 de angajati si toti sunt de negasit”, a explicat primarul Sectorului 1 al Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Primarul Sectorului 1 sustine ca prin aceasta companie s-au încheiat mai multe contracte dubioase. Unul dintre acestea este cel al celebrului spot al spitalului inexistent interzis de CNA, celebra macheta a spitalului sau încercarea de a construi nu mai puțin de 9 patinoare cu 60 milioane Euro.

„In aceeasi cladire are sediul si Directia Protectia Mediului Sector 1 – aceasta directie este celebra pentru ca era situata deasupra BES 1. In Directia Protectia Mediului Sector 1 am gasit imediat dupa terminarea scrutinului acele procese verbale in alb si tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de ce procese verbale. Pentru ca n-am gasit pe nimeni la Compania de Investitii am decis sa stam de vorba cu sefii acestei directii de mediu. Apoi, am reusit intr-un final sa dau de doamna directoare de la Compania de investitii”, a mai subliniat Armand in postarea de pe Facebook.

Clotilde Armand a mai suferit un șoc și când și-a preluat biroul de primar. Aceasta nu a găsit documente și nici măcar calculatoare. În schimb, a dat peste dispozitive de tocat hârtie pline cu acte distruse. Primărița susține că nu a reușit să găsească nici contractul de salubritate, dar a descoperit cheltuieli inutile. Înainte să se apuce de treabă, Clotilde Armand va cere să îi fie verificat biroul de eventuale microfoane ascunse. În prezența avocatului, a șefei de cabinet, dar și a fostului viceprimar, Clotilde Armand a rupt luni dimineață sigiliul de pe ușa biroului său.

Urmăriți Impact.ro și pe