Clotilde Armand a avut un șoc când a intrat în biroul de primar de la Sectorul 1. Ce a găsit noul edil. Acuze grave

Ana Anitoiu 30.10.2020, 19:28
Clotilde Armand a avut un șoc când a intrat în biroul de primar de la Sectorul 1. Ce a găsit noul edil. Acuze grave

Clotilde Armand a avut un șoc atunci când a intrat în biroul de primar de la Sectorul 1 al Capitalei. Noul edil a spus ce a găsit și a făcut acuzații grave la adresa administrației precedente.

Ce a găsit Clotilde Armand în biroul de primar de la Sectorul 1

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a scris, pe pagina ei de Facebook, că a găsit o gaură în buget de aproximativ 700.000.000 de lei.

În plus, noul primar al Sectorului 1 din București a spus că a găsit contracte cu cabinete de avocatură plătite din anul 2015, dar fără rezultate în instanţă. Mai mult, a aflat că au fost directori absenţi de la muncă, nemotivat.

De asemenea, Clotilde Armand a scris că a găsit un distrugător de hârtie şi un baston de poliţist local, în biroul predecesorului său, Daniel Tudorache. Noul primar al Sectorului 1 a publicat și imagini.

Totodată, Clotilde Armand a precizat că primăria Sectorului 1 al Capitalei nu este deloc digitalizată, deși există infrastructura necesară. Astfel, potrivit noului edil, în aceste condiții, telemunca este imposibilă.

Ce a gasit Clotilde Armand în biroul de primar de la Sectorul 1. Ce acuzatii a adus
Imaginile publicate de Clotilde Armand

”Prima mea zi de primar. Am fost în direcțiile instituției și aș vrea să vă prezint câteva date importante moștenite de la administrația trecută:

– 835 de litigii;

– contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanță;

– mai mulți angajați și directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv;

– avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului;

– primăria nu este deloc digitalizată deși există infrastructura necesară. telemunca este imposibilă în aceste condiții.

PS: mulți ați întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteți observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Ce a declarat Clotilde Armand, la depunerea jurământului

Joi, după depunerea jurământului ca primar al Sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat că va începe cu un audit, pentru că ”o curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş”.

Ea a mai spus că noua echipă de la Primăria Sectorului 1 își va desfășura activitatea după trei principii: ”stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”.

Vezi și: Clotilde Armand are o poveste de viață cutremurătoare. Ce s-a întâmplat cu bebelușul ei. Drama nebănuită

”Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers. Vom face un audit. Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm.

O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi de echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim sectorul 1”, a mai spus Clotilde Armand.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...