Delia, mai curajoasă ca niciodată. Fotografia pe care nici măcar un admirator nu are voie să o piardă

Ana Anitoiu 20.04.2021, 09:01

Delia este mai curajoasă ca niciodată. Cântăreața a publicat pe internet o fotografie pe care nici măcar un admirator al ei nu are voie să o piardă. Jurata de la ”iUmor” este foarte mulțumită de silueta ei și nu s-a sfiit să le arate tuturor acest lucru.

Ce fotografie de neratat a publicat Delia

Dezinvoltă ca întotdeauna, Delia a publicat pe internet o imagine cu o parte din corpul ei de care este foarte mândră. Mai exact, posteriorul, despre a cărui formă multe guri rele au spus că ar fi fost obținut prin intermediul unui implant.

Îmbrăcată într-un trening gri cu pantaloni lungi și bluză cu mâneci lungi – ținută pe care a completat-o cu un fes de aceeași culoare și încălțăminte sport, Delia are o siluetă de excepție, la vârsta de 39 de ani. Anterior, vedeta a dezvăluit ce a făcut, de fapt, ca să obțină forma posteriorului pe care și-a dorit-o.

Delia, mai curajoasa ca niciodata. Fotografia pe care nici macar un admirator nu are voie sa o piarda
Delia

Delia a pus capăt speculațiilor

După ce s-a speculat că ar fi apelat la un implant fesier, Delia s-a hotărât să dezvăluie cum a obținut o formă perfectă. ”Carbs!!! Simplu! Şi workout”, a spus ea pe internet că ar fi secretul succesului ei. Anterior, cântăreața a recunoscut că este norocoasă să aibă un metabolism bun, în condițiile în care este chiar gurmandă.

”Nu am reuşit niciodată să ţin o dietă mai mult de două zile. Sunt o persoană plină de viaţă şi poate chiar gurmandă. Îmi place măcar să gust din ceva, iar asta nu face deloc bine într-o dietă. Poate sunt norocoasă şi cu un metabolism rapid. Dar, dacă trebuie să slăbesc, nu mănânc după ora 20.00 şi beau foarte multă apă”, a declarat Delia, potrivit CSID.

Ce ocupație ar fi trebuit să aibă Delia, conform studiilor ei

Recent, Delia a dezvăluit că ar fi trebuit să aibă o cu totul altă ocupație, conform studiilor ei. Una despre care a recunoscut că nu i s-ar fi potrivit. Cântăreața este fericită că nu a ajuns să aibă o astfel de activitate, deoarece nu crede că ar fi rezistat.

”Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor». Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a spus Delia în podcastul “Aproximativ discuţii”.

Delia, despre faptul că nu a devenit mamă până acum

De asemenea, în urmă cu ceva timp, Delia a vorbit despre faptul că nu a devenit mamă până acum, deși mulți dintre fanii ei o vor mămică. Artista a recunoscut și că întrebarea referitoare la acest subiect, pe care o primește adesea, pune o oarecare presiune asupra ei, deși nu i se mai pare ceva neobișnuit să o audă.

”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată.

Întrebarea asta e standard, cred că e made in Romania. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, spunea Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...