Delia a recunoscut. De ce nu a făcut copii până acum: „O doză de egoism”

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 31.03.2021, 10:08
Delia a recunoscut. De ce nu a făcut copii până acum: „O doză de egoism”

Are o carieră de succes, o căsnicie fericită, dar, în percepția unora, îi lipsește ceva. De ani buni circulă tot felul de teorii ce încearcă să explice de ce artista nu vrea să devină mamă. A venit momentul adevărului. Delia a recunoscut de ce nu a făcut copii până acum.

Delia a recunoscut. De ce nu a făcut copii până acum

Da, Delia este o femeie împlinită. Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și, în ultimii ani, a devenit o prezență constantă pe micile ecrane, ca jurat X Factor și iUmor, la Antena 1. Când nu pleacă împreună cu soțul ei în vreo escapadă romantică, în cele mai spectaculoase locuri din lume, artista își dedică o mare parte din timpul liber familiei. Cine îi urmărește activitatea pe platformele de social media știe că este topită după cei doi prichindei ai surorii ei, Oana. Oare timpul petrecut cu nepoții nu a trezit nicio dorință în inima artistei? Invitată la podcastul lui Micutzu’, Delia a fost întrebată dacă o împlinește în vreun fel faptul că Oana are doi dopii. Răspunsul vedetei a fost cât se poate de clar: Delia a recunoscut de ce nu a făcut copii până acum

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, ba, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a explicat Delia.

Artista a putut să vadă ce înseamnă, de fapt, să fii mamă și un detaliu a șocat-o: grupurile de mămici de pe rețelele de social media, discuțiile de acolo și, mai ales, temele dezbătute.

„Doamne, sunt şi grupurile alea de mămici, văd la sor-mea. Sunt nişte discuţii acolo… Clar nu îmi doresc aşa ceva. Eu zic că suntem mulţi, suntem o planetă aglomerată. Ne face rău că suntem mulţi. Nu ar trebui să fim aplaudaţi că ne abţinem?!”, a spus Delia.

Din ce castiga bani sotul Deliei, afaceristul Razvan Munteanu
Delia și Răzvan Munteanu

Soțul artistei, relație secretă cu Andreea Marin: „Nu îmi fac probleme”

Delia și afaceristul Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt discreți, nu au fost implicați în scandaluri și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Ceea ce nu mulți știu este că, înainte de a se căsători cu jurata de la Antena 1, Munteanu a avut o relație secretă cu nimeni alta decât Andreea Marin. Cu toate că nu și-au recunoscut niciodată public legătura, se pare că sentimentele dintre ei au fost cât se poate de sincere și puternice.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus Delia, pentru revista Star, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...