Ce meserie are, de fapt, Delia. Vedeta nu a mai spus asta niciodată: “Nu aş fi rezistat”

Nicu Stan 13.04.2021, 13:27

Ce meserie are, de fapt, Delia. Vedeta nu a mai spus asta niciodată, astfel că mulți vor fi surprinși să afle ce ar fi trebuit să facă vedeta.

Delia Matache are o meserie la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Ce ar fi trebuit să muncească vedeta

S-a aflat ce meserie are, de fapt, Delia Matache. Vedeta nu a mai spus asta niciodată și probabil că nimeni nu ar putea să o vadă într-o astfel de ipostază.

Delia Matche a dezvăluit ce ar fi trebuit să facă pentru bani dacă nu s-ar fi făcut cântăreață și nu ar fi intrat în televiziune. Nici ea nu se vedea profesând meseria pentru care s-a pregătit.

Delia Matache trebuia sa fie profesoara
Delia Matache trebuia sa fie profesoara

Delia nu se vede capabilă să practice meseria pe care o are la bază

De altfel, Delia Matache a recunoscut că nu ar fi avut nervii necesari pentru o astfel de meserie.

“Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la X Factor. Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a povestit Delia în podcastul “Aproximativ discuţii”.

Ce și-a cumpărat Delia cu banii câștigați din primul concert

Pe de altă parte, Delia Matache a mărturisit ce și-a cumpărat din primii bani câștigați din muzică, pe vremea când făcea parte din trupa N&D.

“Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva…”, a mărturisit Delia în cadrul podcastului.

Delia, cântăreață de succes la 17 ani

La acea vreme, Delia Matache avea doar 17 ani și reușea să răstoarne toate topurile muzicale din România. Primul recital a avut loc la Constanța, cântăreața fiind foarte entuziasmată de acest lucru.

Pe acele vremuri, orice adolescent visa să fie pe o mare scenă a litoralului românesc, cu atât mai mult cu cât a înregistrat un mare succes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI