Decizia crucială pe care o ia Pro TV. Se întâmplă după opt ani, românii se vor bucura

Badea Violeta 07.12.2021, 13:41
Decizia crucială pe care o ia Pro TV. Se întâmplă după opt ani, românii se vor bucura

Şefii postului Pro TV au luat o decizie crucială! Românii se vor bucura când vor auzi această veste extraordinară. După nu mai puțin de opt ani de zile, postul de televiziune din Pache Protopopescu pregătește o schimbare care îi va încânta nespus pe fani. Iată ce urmează să se întâmple!

Pro TV tocmai a făcut anunțul

Veste uriață pentru fanii postului de televiziune Pro TV. Sătui să-i vadă pe rivalii de la Antena 1 cum exultă după fiecare Revelion, șefii postul de televiziune din Pache Protopopescu au luat decizia de a-i face concurenţă lui Dan Negru.

Aceștia au anunțat că pregătesc un program special pentru ultima zi din an. Este vorba de un show special prezentat de Pavel Bartoş şi Raluka, nimeni alta decât celebra cântăreaţă şi jurată SuperStar. Astfel, „Protevelionul” deja se filmează, iar oficialii staţiei dezvăluie şi câţiva dintre artiştii care vor urca pe scenă.

Printre vedetele anunțate se numără Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Vlăduţa Lupău, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocăriţa, Carmen Tănase, Horaţiu Mălăele, Medeea Marinescu, potrivit paginademedia.ro.

De asemenea, show-ul promite și alte surprize care îi vor încânta, fără dar și poate, pe telespectatori. Mai mult decât atât, petrecerea de Protevelion nu se va încheia până nu se va afla câștigătorul unui premiu surpriză. Așadar, Antena 1 nu mai este atât de sigură de audiențele record pe care le înregistra în anii trecuți.

Protevelionul va fi prezentat de Pavel Bartos si Raluk
Protevelionul va fi prezentat de Pavel Bartos si Raluk

Ultimul program special pe care Pro TV l-a avut a fost în 2013

Amintim că Pro TV nu a mai avut un program special de Revelion de opt ani. Ultimul a fost în 2013-2014, iar show-ul respectiv a fost prezentat de Cătălin şi Andra Măruţă.

De atunci, postul de televiziune din Pache Protopopescu a difuzat concerte și filme. Nu mai este niciun secret că Dan Negru a dominat fără drept de apel programele dintre ani.

Anul trecut, show-ul vedetei de la Antena 1 s-a apropiat de trei milioane de români în fiecare minut, o cifră şi peste Revelionul lui Negru de anul trecut.

Surprinzător sau nu, Pro TV-ul nu a reușit să ocupe nici măcar locul doi. Acesta a fost ocupat de România TV, cu SuperRevelionul. Postul de ştiri s-a apropiat de un milion de telespectatori.

Ce au difuzat alte posturi de televiziune în 2020:

  • Kanal D – Revelion Teo Show (Emisiune prezentată de Teo Trandafir)
  • Antena Stars – Vedetelion
  • Naţional TV – Avem chef de Revelion (emisiune prezentată de Corina Chiriac)
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...