Au început filmările pentru un nou sezon „Insula Iubirii”. Cine va prezenta emisiunea după ce Radu Vâlcan a apărut la Pro TV

Ana Anitoiu 30.11.2021, 13:01
Au început filmările pentru un nou sezon „Insula Iubirii”. Cine va prezenta emisiunea după ce Radu Vâlcan a apărut la Pro TV

Au început filmările pentru un nou sezon „Insula Iubirii”. Antena 1 a anunțat cine va prezenta emisiunea după ce Radu Vâlcan a fost văzut la televiziunea concurentă, Pro TV, acolo unde soția lui, Adela Popescu, a revenit ca prezentatoare la ”Vorbește Lumea”, la scurt timp de la nașterea celui de-al treilea copil al lor.

Unde se filmează noul sezon „Insula Iubirii”

După o perioadă în care proiectul a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, au început filmările pentru un nou sezon „Insula Iubirii”, în Thailanda. Cuplurile care își vor testa relațiile, ispitele, echipa de filmare, precum și prezentatorul au ajuns deja la destinație.

Concurenții care vor rezista sau nu în fața ispitelor vor fi găzduiți pe Coconut Island, o locaţie nouă pentru această emisiune, aflată lângă insula Phuket.

Au inceput filmarile pentru un nou sezon Insula Iubirii. Cine va prezenta emisiunea
Radu Valcan, la Insula Iubirii

Cine va prezenta noul sezon „Insula Iubirii”

Recent, au apărut zvonuri conform cărora Radu Vâlcan ar fi negociat cu Pro TV să apară ca protagonist în emisiunea „Masked Singer”. Adică să se ascundă în spatele uneia dintre măștile ce urmează să apară show.

Radu Vâlcan ar fi fost văzut „în curtea” sediului televiziunii Pro TV, acolo unde Adela Popescu prezintă emisiunea „Vorbește lumea”, de la care a făcut o pauză de câteva luni pentru a-l naște pe cel de-al treilea fiu al lor.

În ciuda zvonurilor referitoare la plecarea sa la Pro TV, Radu Vâlcan a fost anunțat într-un comunicat al Antenei 1 drept prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii”. Soțul Adelei Popescu a făcut o declarație despre noul sezon al show-ului ce urmărește evoluția unor cupluri în fața unor ispite.

„Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize, avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări.

Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile. Tentaţie sau relaţie sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relaţiile la Insula Iubirii!”.

Soția lui Radu Vâlcan, probleme de sănătate

Adela Popescu s-a confruntat cu probleme de sănătate, după revenirea la „Vorbește Lumea”. Mai întâi, vedeta a fost nevoită să facă o pauză de două săptămâni, după ce a fost testată pozitiv cu Covid-19, chiar cu două zile înainte de botezul celui de-al treilea fiu al ei și al lui Radu Vâlcan, Adrian.

Luni, 29 noiembrie, Shurubel și Bogdan de la „Vorbește Lumea” au fost nevoiți să prezinte emisiunea în absența Adelei Popescu. Cei doi nu au dat detalii cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă acum vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...