Decizia ciudată pe care a luat-o Liliana Ștefan după despărțirea de Dan Bittman. La 50 de ani și cu trei copii părea de neconceput

Ana Anitoiu 25.12.2020, 12:47

Liliana Ștefan a luat o decizie ciudată, la vârsta de 50 de ani, după ce s-a despărțit de Dan Bittman, cu care are trei copii. Cei doi au fost împreună timp de 25 de ani, dar povestea lor de dragoste a ajuns la final, după cum a anunțat chiar solistul trupei Holograf, care a adus lămuriri în această privință. Acum, femeia pe care artistul a spus că a iubit-o cel mai mult a luat o hotărâre neașteptată.

Ce a spus Dan Bittman după ce s-a aflat că s-a despărțit de Liliana Ștefan

Dan Bittman a făcut clarificări referitoare la despărțirea lui de Liliana Ștefan. Solistul trupei Holograf a declarat că el și mama copiilor lui s-au despărțit încă de acum patru ani și că nu mai locuiesc în aceeași casă de un an. Au rămas o vreme sub același acoperiș, de dragul copiilor. După ce artistul s-a stabilit în altă parte, au apărut speculații despre o posibilă relație a lui cu o tânără actriță, Monica Odagiu.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a spus Dan Bittman, în emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

Decizia ciudata pe care a luat-o Liliana Stefan dupa despartirea de Dan Bittman. La 50 de ani si cu trei copii parea de neconceput
Dan Bittman

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Liliana Ștefan, în 25 de ani de relație

De asemenea, atât Dan Bittman, cât și Liliana Ștefan, au dezvăluit motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost împreună timp de 25 de ani și au făcut trei copii. Ea a spus că nu și-a dorit niciodată să fie căsătorită. De altfel, ea crede că nunțile sunt oarecum desuete și a precizat că i s-a părut întotdeauna că are alte priorități.

”Nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab dacă mă întrebați, părerea mea despre mine. Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a spus Dan Bittman.

Ce decizie ciudată a luat Liliana Ștefan, după ce s-a despărțit de Dan Bittman

Liliana Ștefan a luat o decizie neașteptată, la vârsta de 50 de ani, după ce s-a despărțit de Dan Bittman, cu care a petrecut 25 de ani din viața ei. Mai exact, ea a anunțat că s-a hotărât să devină studentă. A povestit cum au fost emoțiile studentului care trece prin examene, precum și satisfacția pe care a avut-o când a obținut rezultate foarte bune.

”Cei care mă cunosc personal îndeaproape m-au sprijinit și încurajat, așa că iată jurnalul de bord: 1. din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie; 2. Am reușit să-mi obțin diplomele necesare ca terapeut în terapii complementare ReBalance. P.S: În curând e gata și un proiect muzical on-line asociat acestui sector, făcut tot din pasiune, normal”, a scris Liliana Ștefan, pe pagina ei de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...