Dan Bittman, dezvăluiri în premieră despre iubirea cu Mihaela Rădulescu. Ce i-a spus despre Felix, actualul iubit

Iancu Andreea 21.12.2020, 12:00
Dan Bittman, dezvăluiri în premieră despre iubirea cu Mihaela Rădulescu. Ce i-a spus despre Felix, actualul iubit

Astăzi are 58 de ani, însă Dan Bittman făcea furori și în tinerețe. Se pare că între el și Mihaela Rădulescu a fost o idilă, despre care artistul a decis să facă dezvăluiri. De asemenea, solistul Holograf a vorbit inclusiv despre iubitul vedetei, Felix.

Ce a dezvăluit Dan Bittman despre iubirea cu Mihaela Rădulescu

În perioada în care solistul Holograf făcea furori în rândul doamnelor și domnișoarelor care îi ascultau piesele, Dan Bittman și Mihaela Rădulescu ar fi trăit o poveste frumoasă de dragoste. La începutul anilor 90, când frumoasa brunetă nu era încă diva de astăzi, iar el reușea să cucerească dintr-o privire persoanele de sex feminin, cei doi au avut parte de o idilă. Dan Bittman a povestit într-un interviu din urmă mai multe despre relația pe care a avut-o cu Mihaela. Artistul a mărturisit că între ei a fost vorba despre dragoste la prima vedere, iar faptul că Mihaela era 100% naturală i-a plăcut cel mai mult.

Mihaela rupea inimi la vremea respectivă, nu era atât de tunată ca acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a și plăcut extrem de mult la ea, iar la vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică și arată cu totul altfel, creață, roșcată, îți sarea imediat în ochi. Foarte frumoasă, și atunci, și acum, declara Dan Bittman pentru revista Playboy, acum mai mult timp.

De asemenea, solistul a dezvăluit că Mihaela și el au trăit o poveste intensă în tinerețe.

Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci, a spus artistul pentru adevarul.ro, în urmă cu mai mulți ani.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu

Dan Bittman: “Eu am dus-o dincolo de nori”

Fiind artist, Bittman avea nevoie de o muză, iar multe dintre iubirile sale au reprezentat o inspirație pentru el. Însă, pentru Mihaela Rădulescu el nu ar fi scris nicio melodie.

Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus.

Extrem de apropiați chiar și la o lungă perioadă de la încheierea idilei, Dan Bittman și Mihaela Rădulescu s-ar fi consultat în privința legăturii dintre divă și Felix, actualul său iubit. Astfel, în urmă cu mai mult timp, artistul a dezvăluit că ar fi aprobat relația dintre Mihaela și parașutist, precizând însă că tot el a reușit să o ducă “dincolo de nori” pe divă.

Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul sau nu cu Felix. Eu am fost de acord, dar i-am spus să nu uite că el, chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI