Dan Bittman primește o nouă lovitură, după ce toată opinia publică i-a sărit în cap. Ce spune Monica Odagiu despre relația lor

Andreea Bisinicu / 27.10.2020, 09:31
Dan Bittman primește o nouă lovitură, după ce toată opinia publică i-a sărit în cap. Ce spune Monica Odagiu despre relația lor

Dan Bittman primește o nouă lovitură, după ce toată opinia publică i-a sărit în cap. Ce spune Monica Odagiu despre relația lor. Fanii au rămas impresionați când au auzit asta.

 Ce spune Monica Odagiu despre relația ei cu Dan Bittman

Sunt frumoși. Sunt faimoși. Numele lor sunt pe buzele tuturor curioșilor. Actriţa Monica Odagiu a vorbit pentru prima dată despre posibila relație cu solistul formaţiei Holograf, Dan Bittman, care este mai mare decât ea cu 33 ani.

Chiar dacă cei doi artiști nu și-au recunoscut niciodată posibila relație, în mass media, în ultimele luni, au apărut tot felul de zvonuri legate de povestea lor de dragoste. Invitată la o emisiune TV, sora Anei Odagiu a vorbit despre zvonurile legate de relația cu Dan Bittman.

Conform Wowbiz, la începutul anului 2020, s-a scris în presă despre o posibilă idilă între sora Anei Odagiu și Dan Bittman de la Holograf. Mai mult, conform cârcotașilor, prezentatorul emisiunii „Antitalent” de la Antena 1 și-ar fi părăsit familia pentru a fi împreună cu actrița Monica Odagiu.

Ce spune Monica Odagiu despre relația ei cu Dan Bittman. Întrebată de Mirela Vaida, la „Acces Direct” dacă cei doi formează sau nu un cuplu, blondina a negat afirmațiile și i-a asigurat pe toți că între ea și solistul trupei Holograf nu există decât o frumoasă prietenie.

„Mulți oameni au spus: Băi, de ce nu ieșiți să spuneți că nu e adevărat? De ce nu comunicați? Am zis că nu e o idee bună. Și pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare își face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuții. Am zis că nu e o idee bună și că nu e necesar și vrem să stăm departe de ele.”, a declarat Monica Odagiu.

Monica Odagiu a spus ca ea si Dan Bittman sunt doar prieteni
Monica Odagiu a spus ca ea si Dan Bittman sunt doar prieteni

Dan Bittman s-a despărțit de mama copiilor săi, dupa 27 ani de relație

Cine este femeia de care s-a despărțit artistul, după aproape 30 ani? Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună pentru aproape trei decenii. Mai exact, cei doi au format un cuplu timp de 27 de ani și au împreună trei copii. Nu s-au căsătorit niciodată. Motivul? Fosta parteneră de viață a artistului a dezvăluit de ce acest lucru nu s-a întâmplat:

„Nu vedem verighetă pentru că într-un fel mie mi se pare o dată că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Adică mi se pare o chestie inutilă. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă care au schimbat-o de câteva ori. Ce am făcut? Adică unde-i adevărul?”, declarase fosta iubită a lui Dan Bittman pentru Libertatea.

De asemenea, aceasta a specificat că nu s-a visat niciodată mireasă și consideră că actul în sine nu solidifică relația, ci sentimentele partenerilor.

„Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni. Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm? Așa am fost eu. Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă.”, a mai spus fosta iubită a lui Dan Bittman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI