Dan Bittman nu ține cont de pandemie și a făcut o petrecere de pomină. Ce staruri au mai fost prezente

Mihai Roșoiu 13.12.2020, 09:01
Dan Bittman nu ține cont de pandemie și a făcut o petrecere de pomină. Ce staruri au mai fost prezente

Doi dintre cei mai vehemenți „coronasceptici” ai României au petrecut în plină perioadă de restricții. Fără să fie vreo surpriză, Dan Bittman nu ține cont de pandemie și a făcut o petrecere de pomină. Nu a fost singur. Alături i-au mai fost alte persoane publice. Alte staruri au mai fost prezente într-o locație ce seamănă izbitor cu un pub din Centrul Vechi al Capitalei.

Nu-l sperie Covid-19. Dan Bittman nu a mai ținut cont de pandemie și petrecut

Dan Bittman este unul dintre cei mai vehemenți adversari ai restricțiilor impuse de autorități a avut mai multe ieșiri publice. De fiecare dată, vorbele solistului vocal al trupei Holograf au stârnit numeroase controverse. Acum, Bittman a fost protagonistul unui alt episod care vine în contradicție cu regulile pandemiei.

Alături de Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu, Dan Bittman a participat la o pertrecere în toată regula. Dacă Pietreanu a evitat să-și împărtășească opinia referitoare la coronavirus, Mugur Mihăescu este un alt contestatar. În nenumărate rânduri, componentul trupei umoristice Vacanța Mare a condamnat deciziile guvernanților care au vizat afacerile din domeniul HoReCa.

Petrecere cu muzică și voie bună

Cei trei au fost filmați în interiorul unui local în timp ce se distrează de zor. Cel care întreține atmosfera este Radu Pietreanu. Înarmat cu chitara sa, Radu cântă o melodie care-l unge pe suflet pe Dan Bittman. Acesta spune că astfel de momente trebuie imortalizate într-un fel: „Băi, astea trebuie să rămână undeva, trebuie filmate”, strigă Bittman în vreme ce Pietreanu spune: Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașă și ți-o apretează”.

Dan Bittman nu tine cont de pandemie si a facut o petrecere de pomina
Dan Bittman nu tine cont de pandemie si a facut o petrecere de pomina

Imaginile au fost publicate de jurnaliștii de la Cancan și îi înfățișează pe cei trei extrem de relaxați și bine-dispuși. Petrecerea a fost ținută într-un cadru restrâns, iar cele trei vedete s-au întrecut în glume.

Mugur Mihăescu și Dan Bittman, împotriva măștilor și a restricțiilor

Primul care și-a făcut publice opiniile despre pandemia de coronavirus a fost Mugur Mihăescu. Actorul a condamnat autoritățile pentru măsurile luate împotriva celor din domeniul HoReCa. Proprietar al unui local din Capitală, Mihăescu a spus că restricțiile sunt mult prea dure, iar cei din industria amintită riscă să dea faliment în masă.

Dan Bittman s-a făcut „remarcat” cu unele intervenții televizate de pomină. Solistul de la Holograf a negat existența unei pandemii și consideră că măsurile actuale sunt inutile pentru că am putea face parte dintr-un experiment la nivel global.

Și pentru a-și confirma statutul de „coronasceptic”, Dan Bittman nu ține cont de pandemie și a făcut o petrecere de pomină. O petrecere restrânsă ce-i drept la care au mai participat componenții trupei Vacanța Mare, Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu.

Urmăriți Impact.ro și pe