De ce nu își pot duce la alt nivel relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Decizia e luată de comun acord

Ioana Bucur 03.02.2021, 09:22
De ce nu își pot duce la alt nivel relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Decizia e luată de comun acord

S-a aflat adevăratul motiv din pricina căruia Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu își pot duce la alt nivel relația. Detaliul neștiut, până acum, a fost dezvăluit chiar de persoane apropiate de cei doi.

De ce nu își pot duce la alt nivel relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Peste doar câteva zile, sezonul cu numărul 16 al show-ul „Te cunosc de undeva!” va avea premiera, iar artista, care stă la masa juraților de atâția ani, pare într-o formă de zile mari. Nici pe plan sentimental nu are motive de nemulțumire. Andreea Bălan a suferit enorm după despărțirea de George Burcea, bărbatul cu care are două fetițe și alături de care credea că va îmbătrâni. Însă fericirea i-a bătut din nou la ușă. Când se aștepta mai puțin, artista l-a cunoscut pe Tiberiu Argint, iar după doar câteva luni, relația lor se pare că este una extrem de puternică.  Cu toate că cei doi au ales să fie discreți, neafișându-se niciodată împreună, Tiberiu Argint i-a fost mereu alături, și la bine, dar și în momentele de cumpănă.

N-a trecut prea mult până au început să apară și primele întrebări și speculații cu privire la cei doi. Mulți dintre fanii artistei nu înțeleg de ce Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu își duc relația la următorul nivel – de ce nu se mută împreună. O explicație ce a apărut destul de des era legată de divorțul dintre jurata „Te cunosc de undeva!” și actorul George Burcea, însă surse din anturajul Andreei Bălan au dezvăluit, pentru Spynews, adevăratul motiv.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, de comun acord, să nu se mute împreună, gândindu-se la fericirea și confortul celor două fetițe ale artistei, Ella și Clara. Copilele încă nu știu că mama lor are un nou iubit și încă se obișnuiesc cu ideea că tatăl lor nu mai locuiește sub același acoperiș cu ele, mama și bunica.

Andreea Bălan și noul iubit au recunoscut relația
Andreea Bălan și noul iubit

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, schimb de replici incendiar, pe Instagram

Cu toate că formează un cuplu de câteva luni, Andreea Bălan și Tiberiu Argint încă nu și-au recunoscut, oficial, relația. Cei doi au avut, însă, un schimb de replici savuros, în mediul online, în luna decembrie. Totul a început cu o fotografie publicată de artistă pe pagina sa:

„Moșule, te aștept. Vino doar cu sănătate multă și iubire. Crăciun fericit și Sărbători fericite tuturor! Să vă aducă Moșul tot ce vă doriți!”, a scris Andreea, în descrierea pozei.

Printre comentariile postate de fani s-a strecurat și un mesaj de la nimeni altul decât Tiberiu Argint: „Eu vin, dar nu mă mai face moș”, i-a scris bărbatul.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită”

Probleme grave de sănătate și o despărțire dureroasă. Andreea Bălan a trecut prin momente teribile în ultimii ani. Însă, de fiecare dată, a demonstrat că este o femeie puternică. Acum, artista susține că este „în sfârșit, liniștită, fericită”:

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.