EXCLUSIV! Vă mai amintiți de solista Misty, pe care Andreea Bălan a acuzat-o că i-a „stricat” casa? Iubita lui Keo s-a reprofilat, în pandemie! „Mi-am dat seama că sunt atrasă de asta!”

Georgiana Coman 12.01.2021, 16:36
EXCLUSIV! Vă mai amintiți de solista Misty, pe care Andreea Bălan a acuzat-o că i-a „stricat” casa? Iubita lui Keo s-a reprofilat, în pandemie! „Mi-am dat seama că sunt atrasă de asta!”

Solista Misty, Alias Alexandra Pavel, a decis să se reprofileze. Deși iubește muzica, artista ne-a povestit, într-un interviu  oferit în exclusivitate pentru impact.ro, că intenționează să-și deschidă un cabinet de logopedie. Andreea Bălan și Misty au fost protagonistele unui conflict de proporții, disputându-și dragostea pentru același bărbat, Keo. Dar, și anul trecut, ele s-au încăierat din nou, semn că nu pot îngropa securea războiului nici după șase ani.

Misty: „Mi-am dat seama că sunt atrasă de domeniul psihologiei și tocmai de aceea am și urmat o facultate cu acest profil”

A cunoscut succesul muzical, însă a renunțat la scenă de dragul iubitului și al familiei întemeiate. Alexandra Pavel, alias Misty, iubita lui Keo, căci depre ea vorbim, nu-și mai dorește o carieră internațională, în muzică, ci visează la ceva mai așezat. De când a devenit mămică și-a dat seama că nu poate sta prea mult timp departe de fiica ei, așa că nici nu poate fi vorba de turnee. Tocmai de aceea, proaspăt absolventă a facultății de Psihologie, din cadrul Universității ”Titu Maiorescu”, blonda și-a dat seama că are chemare către acest domeniu și că nu ar strica să-și facă un rost în acest domeniu:

„Iubesc muzica și nu aș renunța niciodată la pasiunea mea, nu definitiv. Însă este clar că va fi mai mult un hobby, ceva pe planul doi, pentru că vreau foarte mult să fiu lângă copilul meu cât mai mult. Mi-am dat seama că sunt atrasă de domeniul psihologiei și tocmai de aceea am și urmat o facultate de profil. Am dat licența iar acum mai am de urmat o specializare, doar că nu m-am hotărât 100% ce vreau. Sunt în dubii între logopedie și terapie cognitiv comportamentală. Vreau sa am cabinetul meu și să practic, pe lângă muzică. Și acolo am de gând să revin, am mai multe melodii pregătite, dar să se termine cu pandemia asta”, a declarat Misty, în exclusitate pentru Impact.ro.

Misty si Keo sunt foarte fericiti, alaturi de fiica lor
Misty si Keo sunt foarte fericiti, alaturi de fiica lor

În urmă cu șase ani, Andreea Bălan o acuza  pe Misty că i-a ”furat” iubitul : ”Mie nu mi-a recunoscut Keo că mă înșală și când l-am prins zicea că e doar o amică”

Misty și partenerul ei de viață au avut un început de relație tumultuos, în 2014. La acea vreme, Andreea Bălan o acuza pe Misty că i-a „stricat” casa:

„Mie nu mi-a recunoscut Keo că mă înșală și când l-am prins zicea că e doar o amică. Toată lumea zicea că minte, eu îl credeam, până când a venit dovada în fața mea. Noi, femeile, ne mințim că nu e adevărat. Eu am aflat, am știut și m-a durut”, a spus solista, pe vlogul ei.

Chiar dacă, inițial, nu le dădea nimeni șanse să rămână împreună, iată că Misty și Keo au închis gura târgului și formează o familie minunată.

„Sunt mămică full time și vreau să spun că este cel mai frumos job din lume. E și foarte greu, solicitant, dar plin de satisfacții. Înainte de pandemie aveam o doamnă care mă ajuta la curățenie, însă acum mă descurc singură. E greu, că nu avem pe nimeni să ne ajute perioada asta, suntem doar noi doi, dar ne completăm foarte bine. Așteptăm să treacă odată pandemia asta, să ne putem relua viața obișnuită. Arya trebuia să meargă la grădiniță, dar având în vedere toată situația asta, nici nu am mai înscris. Acum să vedem de la toamnă, cum va mai fi”, ne-a mai spus frumoasa blondă.

Andreea Balan si Keo s-au despartit in 2014 dupa noua ani de relatie
Andreea Balan si Keo s-au despartit in 2014 dupa noua ani de relatie

Andreea Bălan, mesaj pentru Misty, despre o posibilă împăcare cu Keo: „Nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo, un like nu a omorât pe nimeni”

După divorțul de George Burcea, cântăreața Andreea Bălan și-a îndreptat din nou atenția către vechiul ei iubit, Keo, căruia îi urmărește activitatea de pe conturile sociale. Andreea Bălan le-a explicat însă fanilor ei că pentru ea acel capitol este de mult închis și că nu mai intenționează să revină asupra lui. Andreea nu s-a putut abține și i-a trimis un mesaj cu subînțeles lui Misty:

„Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo…”, a precizat Andreea pe Instagram story.

Keo compune de zor, la vreme de pandemie

Solistul Keo este unul dintre cei mai prolifici compozitori din țară, piesele sale fiind interpretate de cei mai în vogă artiști. Deși pandemia a adus multe schimbări, perioada este una bună pentru artist, care are timp din belșug pentru a se concentra pe creație.

„Keo stă cea mai mare parte din timp în studio, concentrat pe melodii, iar eu mă ocup de casă. Petrecem și foarte mult timp împreună, alături de micuța noastră. Sunt împlinită”, ni s-a mai confesat Misty.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI