Andreea Bălan nu vrea să divorțeze la notar și se pregătește de un proces lung. Este decisă să ducă o luptă crâncenă cu George Burcea (Exclusiv)

Iancu Andreea 07.01.2021, 20:36
Andreea Bălan nu vrea să divorțeze la notar și se pregătește de un proces lung. Este decisă să ducă o luptă crâncenă cu George Burcea (Exclusiv)

Cântăreața Andreea Balan se află în plin proces de separare de George Burcea, tatăl fetițelor sale. Aceasta a decis să nu divorțeze la notar și a ales calea mai lungă și mai anevoioasă din instanță. Motivul pentru care artista a optat pentru această soluție are legătură cu cele două fetițe ale sale.

Andreea Bălan nu a vrut să divorțeze la notar. Care este motivul din spatele deciziei

Au trecut mai bine de 11 luni de când mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a sfărâmat. Deși părea că cei doi vor forma o familie până la adânci bătrâneți, cuplul a decis să pornească pe drumuri separate. Iar asta după ce Andreea și George au făcut o nuntă ca-n povești și au împreună două fetițe, pe Clara și Ella. Totuși, în ciuda dificultăților și timpului petrecut în fața judecătorilor, Andreea Bălan nu a dorit să divorțeze la notar.

Astfel, separarea celor doi va avea loc la Judecătoria Buftea, unde artista a dorit un proces confidențial. Cântăreața a depus actele de divorț încă din luna mai, după ieșirea din starea de urgență. Pentru că întregul proces este marcat de discreție, avocații Andreei Bălan nu au voie să divulge informații din dosar, precum și nici să fie afișate date în care au loc înfățișările. Se pare că motivul pentru care vedeta a preferat procesul în detrimentul separării la notar este dorința de a obține custodia exclusivă a fetițelor.

Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă, au declarat surse apropiate solistei, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț
Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț

Artista are o relație cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan a trecut prin multe momente de impas în ultima vreme. După nașterea celei de-a doua fiice, artista a fost la un pas de moarte. Recent, Andreea s-a confruntat cu alte probleme medicale, însă a reușit să depășească cu succes toate greutățile. Divorțul de George Burcea i-a cauzat de asemenea multă suferință solistei, care a slăbit vizibil în ultima vreme. Totuși, acestea urmează să se încheie atunci când Andreea și George vor divorța în mod oficial.

Pentru că este o femeie în toată regula, Andreea are dreptul la o viață înconjurată de iubire și frumos. Astfel, artista a reușit să treacă peste decepție și trăiește în prezent o poveste frumoasă de dragoste alături de Tiberiu Argint. Cei doi sunt însă extrem de discreți și nu se afișează prea des până la pronunțarea divorțului. De asemenea, în creșterea micuțelor sale, artista se bucură de ajutorul mamei sale, care s-a mutat în vila Andreei pentru a le îngriji pe nepoate.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...