Dovada că Andreea Bălan a trecut peste divorţ. Cum s-a pozat vedeta: “Fă-o cu pasiune”

Stan Filon 31.01.2021, 10:13
Dovada că Andreea Bălan a trecut peste divorţ. Cum s-a pozat vedeta: “Fă-o cu pasiune”

Andreea Bălan nu mai este fetița care-i cerea voie lui ”papa” să o lase la mare. Este o femeie independentă, care știe ce vrea și nu se teme să ceară! Vedeta a renunțat la inhibiții și face o adevărată artă din trupul ei foarte bine lucrat în sala de dans sau…după cum ea recunoaște, chiar în grădină.

Andreea Bălan s-a fotografiat foarte provocator

Vedeta a trecut cu bine peste divorț și pare mai sigură pe ea ca oricând. Dovadă sunt și fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare. Cu cât este mai sexy, cu atât pare mai sigură pe ea și pe ceea ce face. Mesajul ultimei fotografii care a făcut vâlvă printre fanii săi este următorul: ”hei! do it with passion! (hei! fă-o cu pasiune!).

Reacția fanilor vedetei la fotografiile postate pe rețelele de socializare nu s-au lăsat deloc așteptate. Unii au aplaudat schimbarea de atitudine și look, alții nu prea au fost de acord. Cert este că vedeta se simte bine în pielea ei. ”Super foto frumoasa domnița”, ”Misterioasă si sexy”, ”Ce faci, vrei să îți schimbi imaginea????”, ”Stilul asta iti vine cel mai bine”, ”Deloc nu mi plac pozele ce poziții ciudate ai ti se vede absolut totul”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii vedetei.

Andreea Balan s-a fotografiat foarte provocator
Andreea Balan s-a fotografiat foarte provocator

Ce spun fanii despre atitudinea vedetei

Acest ultim mesaj postat pe rețelele de socializare spune multe despre atitudinea Andreei Bălan, dar și despre implicarea sa în orice proiect care o interesează. Și când iubește o face tot pasiune, după cum s-a văzut din ultimele fotografii în care a fost surprinsă alături de iubitul ei, Tiberiu Argint.

Pandemia de coronavirus a afectat-o și pe Andreea Bălan, care și-a văzut toate comcertele date peste cap. Nici la antrenamente nu se mai găsește cu colegii de trupă. Este nevoită să se antreneze acasă, pentru a-și păstra forma de invidiat.

”Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare, fac exerciții în grădină, spre amuzamentul Ellei, care mă imită. 

Dansează în grădină

Se spune că sunt foarte muncitoare, dar în spatele activităților mele de furnicuță serioasă există foarte multă disciplină pe care mi-am însușit-o la 12 ani, când mergeam în turnee și trebuia să am grijă de lucrurile mele și să mă îngrijesc singură.

Mai târziu în viață am realizat că disciplina este podul dintre vise și realizări și am văzut că fără disciplină nu poți adeveri niciun vis. M-am auto-antrenat să am grijă ce mănânc, să dorm cât trebuie, să nu am vicii și să am ordine în jurul meu.

Acum disciplina face parte din viața mea zi de zi și nu aș fi realizat foarte multe din tot ce am dacă nu eram disciplinată. Azi, în lupta cu acest virus, de asemenea ne trebuie disciplină, de la spălatul pe mâini la statul în casă”, declara Andreea Bălan în urmă cu câteva luni, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI