De ce nu își mai vorbesc Bianca Drăgușanu și Vica Blochina, deși erau cele mai bune prietene. ”E vorba de fostul meu soț”

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 29.07.2021, 14:59
De ce nu își mai vorbesc Bianca Drăgușanu și Vica Blochina, deși erau cele mai bune prietene. ”E vorba de fostul meu soț”

Vica Blochina a mai pierdut o prietenă bună. După scandalul pe care l-a avut cu Oana Roman, blondina s-a certat și cu Bianca Drăgușanu. Iată ce s-a întâmplat între cele două dive. Reacția ei spune totul!

De ce nu își mai vorbesc Bianca Drăgușanu și Vica Blochina, deși erau cele mai bune prietene

Se pare că Vica Blochina traversează o perioadă extrem de dificilă. După ce s-a certat cu Oana Roman, frumoasa blondină a ajuns la cuțite și cu Bianca Drăgușanu. Cea care a recunoscut în mod public a fost nimeni alta decât fosta soție a lui Alex Bodi, iar motivul are legătură cu omul de afaceri.

Bianca Drăgușanu a povestit totul în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a spus că este foarte dezamăgită și se simte trădată de către Vica Blochina, deoarece blondina a îndrăznit să se afișeze în ultimele luni cu diferite persoane apropiate de cercul de prieteni al lui Alex Bodi.

De ce nu isi mai vorbesc Bianca Dragusanu si Vica Blochina, desi erau cele mai bune prietene
De ce nu isi mai vorbesc Bianca Dragusanu si Vica Blochina, desi erau cele mai bune prietene

”E vorba de fostul meu soț”

Bianca Drăgușanu a spus că acest lucru a rănit-o extrem de tare și a decis să rupă orice prietenie cu cea pe care o considera cândva o bună prietenă.

Vedeta nici nu mai vrea să audă de Vica Blochina, deoarece aceasta s-a anturat cu mai multe persoane care i-au vrut răul. Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat că acest lucru demonstrează că nu i-ar fi fost niciodată prietenă cu adevărat.

„Nu mai vorbesc cu Vica, eu consider că m-a trădat. S-a anturat cu persoane care mi-au vrut mie rău, și atunci când te anturezi cu dușmanii nu mai am ce vorbi cu tine. Este vorba de fostul meu soț”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vica Blochina o contrazice pe Bianca Drăgușanu

Vica Blochina susține că ea și Bianca Drăgușanu au în continuare o relație bună. Frumoasa blondină a declarat că nu a existat nicio ceartă,ba mai mult decât atât chiar a dezvăluit că s-au văzut recent și au luat masa împreună.

„Cum să nu fiu?? Cu Bianca chiar am fost la masă acum câteva zile…o iubesc și o admir”, a precizat Vica Blochina în dreptul unei fotografii cu Bianca Drăgușanu.

Recent, fosta iubită a lui Pițurcă s-a certat și cu Oana Roman. Aceasta i-a lăsat pe toții fanii cu gura căscată când a spus că o consideră pe Oana cea mai falsă vedetă de la noi, deoarece toată lumea știa că sunt bune prietene.

Blondina a dezvăluit și motivul pentru care s-a certat cu fiica lui Petre Roman. De vină se pare că ar fi fost Marius Elisei, partenerul Oanei Roman. Vica a povestit un episod care a avut loc la ziua ei de naștere, când bărbatul s-a îmbătat foarte tare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...