Motivul adevărat pentru care Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat. Blondina a spus prin ce a trecut abia acum

Ana Anitoiu 16.07.2021, 11:57

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a divorțat de Victor Slav, la mult timp de la încheierea mariajului. Cei doi au împreună o fetiță, Sofia Natalia, acum în vârstă de aproape cinci ani.

Bianca Drăgușanu, dezvăluire despre fiica ei și a lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au îndrăgostit în timp ce au participat la un show de dans de la Pro TV și s-au căsătorit în anul 2013. Însă, n-a fost să fie până la adânci bătrâneți. Căsnicia lor a durat un singur an. Din relația lor a rezultat o fetiță, iar prezentatorul de televiziune a dezvăluit că micuța nu are deocamdată probleme cu faptul că părinții eu sunt divorțați.

“Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se afla nu ai ce face”, a spus Victor Slav.

Motivul adevarat pentru care Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat
Imagine de la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav

Care este motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a fugit la Paris alături de fostul ei iubit Adrian Cristea în timpul căsniciei cu Victor Slav. Totuși, Bianca Drăgușanu a explicat că altul a fost motivul pentru care a divorțat de tatăl fiicei sale.

”Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: «Eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună»”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

În ce relație sunt Bianca Drăgușanu și Victor Slav după divorț

În prezent, la mult timp de la divorțul lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o relație civilizată, în ciuda faptului că povestea lor de dragoste s-a încheiat. Nunta lor, la care nași de cununie au fost Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, n-a însemnat unirea destinelor pentru totdeauna, ca în cazul altor oameni.

”Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm”, a spus Bianca Drăgușanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...