De ce Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu s-au mai afişat împreună după America Express. Adevărul a ieșit la iveală

Badea Violeta 05.04.2023, 18:32

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu se cunosc încă de la o vârstă fragedă, iar publicul le adoră de mulți ani, mai exact de când făceau furori cu trupa Andre. Cele două au făcut o figură frumoasă și la America Express, unde au reușit să ajungă până în marea finală pe Drumul Aurului. Ulterior, însă, cele două prietene nu s-au mai afişat împreună. Află motivul din rândurile de mai jos!

Motivul pentru care Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu s-au mai afişat împreună după finala America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunosc încă din adolescență. La vremea aceea, cele două formau trupa Andre și făceau spectacol la concerte și evenimente. Ulterior, fiecare a luat-o pe drumul ei.

Însă, cele două s-au reunit anul acesta și au participat la America Express 2023. Acolo, Andrelele au format o echipă extrem de solidă și s-au descurcat de minune pe Drmul Aurului, astfel că nu e de mirare că au ajuns până în marea finală.

Din păcate, însă, au ratat marele premiu. La finalul competiției de la Antena 1, învingători au ieșit Cătălin Bordea și Nelu Cortea. După ce show-ul a luat sfârșit, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu au mai fost văzute împreună, deși au fost invitate în cadrul altor emisiuni ale postului Intact.

Cele două, însă, au apărut separat și mulți s-au întrebat de ce. La un moment dat, au existat voci care au spus că cele două componente ale trupei Andre s-au certat. Totuși, adevărul este cu totul altul.

Citește și Cum se înțelege, de fapt, Andreea Antonescu cu tatăl celui de-al doilea copil. „Asta se încearcă în momentul de față”!

Andreea Balan si Andreea Antonescu, castigatoarele urmatorului sezon Asia Express. Cine le-a dat de gol pe cele doua 3
Andreea Antonescu si Andreea Balan

Andreea Antonescu rupe tăcerea

În cadrul unei emisiuni TV, jumătatea șatenă a trupei Andre a spus adevărul despre presupusa ceartă cu Andreea Bălan, cu care a făcut senzație la America Express. Andreea Antonescu a spus clar de ce ea și jurata de la Te cunosc de undeva nu au mai fost văzute împreună.

Proaspăta mămică a explicat că are un program foarte încărcat, ca urmare a timpului pe care trebuie să îl petreacă cu micuța ei. Tocmai din acest motiv, vedeta spune că nu a putut onora anumite invitații alături de Andreea Bălan.

„Luni o să fiu cu bebelina și nu am absolut nicio șansă, că doar nu vreți să-mi aduc bebelina la orele 23:00, și astăzi de ce mă întrebi pe mine? Eu am zis prezent”, a spus artista în emisiunea Xtra Night Show.

„Ați fost împruenă la Podcastito? Lumea începe să facă speculații. Auzim pe la colțuri, băi, s-au certat fetele după America Express?”, a zis Paula Chirilă.

„N-am apucat să mergem împreună la Podcastito. Nu mai poi să postezi nimic pe Instagram că vorbește lumea”, a răspuns Andreea.

„Zice lumea că Dinu Maxer divorzeață, Andrei Auradits divorțează și Andre nu merg împreună la emisiuni”, a glumit Andreas Petrescu.

Citește și Numele inedit ales de Andreea Antonescu pentru fiica sa nou-născută. „Ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...