Numele inedit ales de Andreea Antonescu pentru fiica sa nou-născută. „Ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele”

Badea Violeta, Iancu Andreea 30.03.2023, 13:57

Andreea Antonescu, care în urmă cu trei luni de zile a devenit mamă pentru a doua oară, a dezvăluit, de curând, ce nume a ales pentru fetița ei. Artista a spus că i-a fost destul de greu să se decidă, deoarece ea și tatăl copilului își doreau un prenume care să aibă aceeași inițială cu numele. Iată cum se va chema micuța!

Andreea Antonescu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei

De când a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Antonescu este în culmea fericirii, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu cu tatăl copilului. Artista și Victor Vrînceanu au rămas în relații bune de dragul micuței și chiar s-au consultat în privința numelui, așa cum este normal să facă doi părinți responsabili.

De curând, cântăreața au dezvăluit că au dezbătut mult acest subiect, asta pentru că și-au dorit un prenume care să aibă aceeași inițială cu numele. În cele din urmă, însă, au ales. Micuța lor se va chema Venice Victoria. Venice i-a plăcut foarte mult solistei, deoarece este diferit, ca și Sienna, prenume pe care-l poartă fiica pe care Andreea Antonescu o are din mariajul cu Traian Spark.

„Ca și în cazul numelor noastre, AA, SS, ne-am dorit prenume care să aibă aceeași inițială cu numele – Venice Victoria se numește bebelina.

Venice mi-a plăcut de mult timp și e diferit, ca și Sienna, iar Victoria este lesne de înțeles că ea este victoria mea din „America Express”, a declarat jumătatea șatenă a trupei Andre, potrivit celor de la Viva!.

Citește și Andreea Antonescu dă cărțile pe față despre despărțirea de iubitul său. Motivul din spatele deciziei neașteptate. „Nu a fost o întâmplare”!

Ce nume a ales Andreea Antonescu pentru fetita ei
Ce nume a ales Andreea Antonescu pentru fetita ei

Ce spune Sienna despre faptul că are o soră?

Sienna, fiica Andreei Antonescu din căsnicia cu Traian Spark, are 12 ani și se află în America, unde locuiește alături de bunica ei din partea tatălui.

Întrebată ce părere are fetița despre faptul că are o soră, vedeta a răspuns: „Sienna este absolut înnebunită după micuță, o iubește enorm, o alintă non-stop, îi dau lacrimile când o vede pe FaceTime, îi alege ținute, când este în România o alintă continuu și se ceartă cu noi pentru că vrea s-o țină doar ea în brațe.

Își dorește mult să o protejeze, să-i devină prietenă, s-o ajute sau chiar să-i facă pe ascuns temele, e mândră că are o surioară mică.”, conform sursei citate.

Citește și Andreea Antonescu, hotărâtă să își facă operații estetice după naștere. „Legea gravitației nu ne iartă”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...