De ce a divorțat, de fapt, Bănel Nicoliță de soția lui. Adevărul abia acum a ieșit la iveală

Beatrice Dumitru 14.10.2022, 10:14
De ce a divorțat, de fapt, Bănel Nicoliță de soția lui. Adevărul abia acum a ieșit la iveală

În urmă cu aproximativ doi ani, Bănel Nicoliță și soția sa au divorțat în mare secret. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în anul 2008 și a durat timp de 12 ani, până când când au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, Bănel Nicoliță a vorbit despre adevăratele motive care au dus la ruptura dintre el și Cristina.

Motivul pentru care a divorțat Bănel Nicoliță de soția sa

Bănel Nicolița (37 de ani) și Cristina și-au început povestea de dragoste pe vremea când tânăra era studentă, iar în iunie 2014 aceștia s-au căsătorit, dar după numai șase ani, fotul fotbalist și soția sa au divorțat. Cei doi au împreună două fetițe, Natalia și Amalia.

După doi ani de la divorț, Bănel Nicoliță a dezvăluit care a fost discuția pe care a purtat-o cu Cristina și în urma căreia s-a produs despărțirea. Adevăratul motiv al divorțului a fost faptul că el a investit foarte mulți bani în echipa de fotbal CS Făurei, aproximativ 300.000 de euro. Cristina l-a avertizat că își va pierde toți banii, dar acesta nu a ascultat-o și așa a apărut ruptura dintre ei.

De ce a divorțat, de fapt, Bănel Nicoliță de soția lui. Adevărul abia acum a ieșit la iveală
Bănel Nicoliță și Cristina în ziua nunții.

Atunci când pleci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord și a avut dreptate în tot ce voiam eu să fac, ea avea dreptate. Că nu era ok să fac în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal. „Vrei să vii lângă mine, sau nu?”. Și a spus nu. Pentru că acolo pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face acest lucru. Și așa am făcut”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Cancan.

Bănel Nicoliță despre relația cu fosta soție

În ciuda divorțului, fostul fotbalist a mărturisit că are o relație foarte bună cu fosta soție și amăndoi sunt implicați în creșterea fiicelor lor.

Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie. Nu există restricție din niciun punct de vedere, pot să le văd când vreau. Cea mică are 7 ani, cea mare are 9 ani. Copiii cresc și important e să le oferim tot ce e mai bun, să nu simtă că unul din părinți nu este alături”, a afirmat  Bănel Nicoliță la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

După investițiile făcute la echipa Făurei din localitatea sa natală, Bănel Nicoliță a pierdut toți banii pe care i-a agonisit în cariera de fotbalist și s-a văzut nevoit să plece în SUA să muncească. El a lucrat în domeniul construcțiilor pentru 3.000 de dolari pe lună. Mai mult, s-a spus că a avut datorii la cămătari, lucru negat de fostul fotbalist de la FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...