Ce relație are, de fapt, Bănel Nicoliță cu fiicele lui. „Zi-i că tati e cel mai bun”

Badea Violeta 29.05.2022, 14:59
Ce relație are, de fapt, Bănel Nicoliță cu fiicele lui. „Zi-i că tati e cel mai bun”

Bănel Nicoliță și fosta lui soție, Cristina, au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă mariajul lor nu a mers şi s-au despărţit. Chiar dacă a divorțat de cea alături de care credea că va îmbătrâni, fostul fotbalist este un tată model pentru fiice ale sale. Acesta a apărut, de curând, alături de cele două micuțe pe care le are din fosta căsnicie.

Bănel Nicoliță, apariție emoționantă alături de cele două fiice ale sale

Bănel Nicoliță nu mai are nevoie de nicio introducere. Acesta a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai populari fotbaliști din România. Fostul jucător de la Steaua București, așa cum se numea atunci clubul lui Gigi Becali, se cunoștea cu Cristina în 2008 și începeau o relație superbă de iubire.

Cei doi ajungeau la altar, în 2014, dar în 2020 semnau actele de divorț. Relația lor s-a răcit simțitor, dar cele două fiice pe care le au împreună îi va lega pentru totdeauna.

După o lungă perioadă, Bănel Nicoliţă a apărut în public alături de cele două micuțe. Fostul fotbalist a venit însoțit de fiicele sale la un turneu caritabil, iar acestea  i-au făcut galerie și l-au susținut frenetic pe tatăl lor.

„Sunt momente foarte frumoase. Când stau cu ele sunt cele mai frumoase momente din viaţa mea. Nu există bucurie mai mare.”, a declarat, vizibil emoționat, Bănel Nicoliță.

„Reporter: I-aţi făcut galerie lui tati?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.

Reporter: L-aţi văzut jucând?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.

Reporter: E cel mai bun tati?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.”

Banel Nicolita si fiicele sale
Banel Nicolita si fiicele sale

„Nu ne mai consultăm în aproape nimic”

De curând, fosta parteneră de viață a lui Bănel Nicoliță a mărturisit că nu se mai consultă demult cu cel care cândva i-a fost soț. Singura excepție o reprezintă deciziile referitoare la viitorul celor doi copii.

„Nu ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente”, a precizat Cristina, potrivit celor de la Playtech.

Declarația a fost făcută în contextul în care fostul fotbalist ar fi primit o ofertă foarte bună de la Survivor România, pe care, însă, a refuzat-o. Propunere de care Cristina a precizat că a aflat din presă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...