Daniela Crudu şi-a etalat trupul de invidiat şi în Africa. Reacţia bărbaţilor, una de milioane. Foto

Ioana Bucur 02.01.2022, 10:07

Cruduța, cum era alintată pe vremea în care lucra ca asistentă TV, a făcut furori în vacanță. Vedeta și-a petrecut ultimele zile ale anului 2021 departe de România, iar destinația aleasă de ea a fost tocmai Kenya, o țară pe are românii au descoperit-o recent ca destinație turistică de neratat. Cu toate că în țara africană nimeni nu știe că bruneta are statut de vedetă, Daniela Crudu a atras atenția tuturor. Da, chiar și în Africa!

Daniela Crudu a făcut furori în Africa

Daniela Crudu a avut parte de o experiență unică în noaptea de Revelion, bruneta bucurându-se de o vacanță într-o destinație pe care puțini ar avea curajul să o bifeze. La mii de kilometri de România, bruneta a petrecut noaptea de Revelion în Kenya.

Dacă la noi în țară nu poate ieși din casă fără să fie recunoscută, în Africa, nimeni nu știe cine este „Cruduța”. Doar că frumoasa brunetă a făcut în așa fel încât să nu treacă neobservată. Pentru petrecerea de sfârșit de an, Daniela a ales să strălucească, la propriu. Îmbrăcată într-un costum de culoarea șampaniei format dintr-o fustă mulată, mai scurtă în față și mai lungă în partea din spate și o camășă cu decolteu adânc, legată chiar sub sâni, Daniela Crudu a fost o apariție fabuloasă.

Fosta asistentă TV s-a distrat de minune, atrâgând atenția și dansatorilor de la resortul la care, cel mai probabil, era cazată. Pe InstaStory, Cruduța a postat mai multe fotografii, însă, una a atras atenția tuturor: cea în care este ținută în brațe de nu mai puțin de cinci bărbați.

Daniela Crudu şi-a etalat trupul de invidiat şi în Africa

Și-a luat adio de la televiziune

Daniela Crudu s-a retras complet din televiziune și spune că nu are niciun gând să revină. Contactată de reporterii redacției Playtech-Impact.ro, bruneta a explicat că, în prezent, adevărata acțiune se petrece pe internet. Bruneta nu se mai simte atrasă de niciun proiect TV.

„Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare.

Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a spus Daniela Crudu pentru redacția Playtech-Impact.

Nu are niciun motiv să se plângă. Are o situație financiară foarte bună. Vedeta câștigă bani din contracte de imagine, dar și din evenimente la care joacă rolul de maestru de ceremonii.

„Am un shooting la Sibiu, la un brand de votcă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie… Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu votcă și la haine”, a mai spus ea pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...