Dana Marijuana se pregătește de nuntă. Cine este bărbatul cu care se căsătorește

Badea Violeta 16.06.2023, 15:01

Acum mai bine de un an de zile, Dana Marijuana trecea prin momente cumplite, deoarece partenerul său de viață de la acea vreme murea într-un accident cumplit. Între timp însă, cântăreața și-a refăcut viața și este extrem de fericită alături de actualul iubit, ba chiar are planuri de căsătorie. Iată cine este bărbarul cu care are de gând să facă nunta!

Dana Marijuana este mai fericită ca niciodată. Cântăreața are planuri de nuntă alături de iubitul ei

Dana Marijuana nu a avut deloc o viață ușoară. A luptat din greu pentru a-și face un nume în muzică, apoi și-a întâlnit iubirea vieții. Din păcate, însă, soarta lui Daniel Burlacu a fost una cruntă, bărbatul pierzându-și viața într-un accident. Tragedia a avut loc în luna martie a anului 2022.

Moartea lui Daniel Burlacu a afectat-o foarte tare pe artistă, dar, cu toate astea, ea nu a cedat și s-a ridicat, din nou, de la pământ. A cunoscut un alt bărbat și acum se pregătește să se căsătorească cu acesta.

”Cea mai fidelă fată”, așa cum mai este cunoscută Dana Marijuana, nu a fost încă cerută de soție, însă ea și partenerul ei au decis împreună că a sosit timpul să facă pasul următor în relația lor.

Cei doi se iubesc foarte mult și își doresc enorm să-și petreacă restul vieții împreună. Momentan, rapperița și iubitul ei nu au stabilit data și locația marelui eveniment, însă au declarat pentru Antena Stars că le-ar plăcea foarte mult ca nunta să aibă loc pe plajă.

Citește și Ce a ajuns să facă Dana Marijuana pentru bani ca să-și achite facturile: ”Și pe 100 de euro”. Cât câștiga, însă, când era ”fata rea de cartier” EXCLUSIV!

Dana Marijuana duce grija zilei de maine
Dana Marijuana

Dana Marijuana s-a mutat din București

Luna trecută, Dana Marijuana mărturisea că s-a mutat definitiv din Capitală. Artista a ales, însă, o zonă frumoasă unde să-și ducă traiul zilnic. Aceasta va locui la mare, în Vama Veche, dar iubitul ei nu i se va putea alătura.

“Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici.

Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.

Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu 3 camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”, a declarat artista.

Citește și Îngenuncheată de facturile uriașe, Dana Marijuana se mută într-un container: ”Va fi puțin greu”. De ce nu va locui și cu iubitul ei EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...