EXCLUSIV

Dana Marijuana duce grija zilei de mâine. Din ce bani a ajuns să supraviețuiască: „Încerc să trec de la o lună la alta. Mi-ar prinde bine câteva concerte!”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 04.04.2023, 21:36

Solista Dana Coteanu, cunoscută sub numele de scenă Dana Marijuana, încearcă să revină în lumina reflectoarelor, acolo unde cândva era una dintre adulatele marelui public. Şi asta în ciuda faptului că viaţa nu a răsfăţat-o niciodată, având de înfruntat o serie de provocări. În interviul exclusiv pentru Impact.ro, Dana ne-a vorbit despre problemele financiare, despre dragoste și suferință…

Dana Marijuana duce grija zilei de mâine

La un an de la decesul iubitului ei, Daniel Burlacu, solista Dana Marijuana se confruntă cu mari probleme financiare: “Trăiesc din banii din pensie. Ăştia sub banii mei siguri, cu care încerc să trec de la o lună la alta. Am vreo 1.700 de lei. Nu vă pot spune exact suma, fiindcă mai variază, dar nesemnificativ.

În condiţiile astea, mi-ar prinde bine câteva concerte! Nu mi-a fost deloc uşor să-mi plătesc facturile de gaz şi de curent, peste iarnă. Cât despre mâncare, ce să mai vorbim. Am ieşit ieri la magazin pentru cele de bază şi am cheltuit pe te miri ce cam 250 de lei”, afirmă Dana Marijuana, exclusiv pentru Impact.ro.

Dana Marijuana duce grija zilei de maine
Dana Marijuana duce grija zilei de maine

Duce dorul scenei: ”Mi-aş dori să mă reîntâlnesc cu publicul meu!”

Solista spune că s-ar bucura foarte tare dacă ar reuşi să mai primească invitaţii la concerte, fiindcă “fiecare ban contează”: “Nu ştiu ce să cred, poate că nu s-au reluat totuşi cu toată forţa spectacolele de altădată. Eu mi-aş dori să mă reîntâlnesc cu publicul meu!”, povesteşte Marijuana.

La cei 43 de ani ai săi, solista nu ezită să recunoască că “muzica este pentru mine asemenea unui mesaj”: “Un mesaj care-mi transmite ceva şi din partea Universului şi din partea planetelor. Fiecare mesaj are încărcătura lui. De-aia iubesc muzica, de aproape orice stil. Muzica m-a reprezentat mereu, indiferent dacă este vorba despre stilul muzical, cu care am debutat sau cele cu care mai cochetez în anii din urmă. Şi mă refer aici şi la cel electronic, şi la dance, şi la rock. Am un nume tânăr cu care mă pregătesc să colaborez şi am să anunţ toate detaliile atunci”, adaugă ea, pentru Impact.ro.

”Am încercat mereu să rămân cât mai umană posibil”

Pe de altă parte, ea refuză să creadă că se poate vorbi despre mai multe etape în cariera profesională: “Nu a existat nici vechea, nici noua Dana. A existat mereu doar Dana! Cea care preferă întotdeauna să dea lumină.

Care încearcă să respingă întunericul şi să ofere mai mereu lumină. Dar, asta nu e simplu. Am o fire solară, se vede şi în lumina ochilor mei. Asta chiar dacă fac parte din zodia Scorpionului. Pe scurt, am încercat mereu să rămân cât mai umană posibil”, sună confesiunea sa actuală.

La vară, vrea să le cânte prietenilor pe proprietatea ei din Vama Veche

Referitor la planurile de viitor imediat, ele sunt surprinzător de concrete. Pe de o parte, să revină pe scenă. Pe de alta, să ajungă la vară, pe Litoral, împreună cu prietenii cei mai apropiaţi.

“Vreau să mă duc la Vama Veche, la vară, unde am o mică proprietate de 300 de metri. E lăsată de ai mei părinţi. Acolo vreau să-mi chem prietenii şi să profităm de viaţă. Eu cânt mereu, şi acasă cânt, voi cânta şi mă bucur că lumea încă îmi cunoaşte cântecele şi versurile. Mă bucur şi încerc să le ofer şi celor din jur ceva din bucuria mea!”, conchide ea.

Urmăriți Impact.ro și pe