Dan Negru, atacat cu pietre în Centrul Vechi. Motivul banal pentru care vedeta Antena 1

Rădulescu Valentin 14.07.2020, 15:10

Celebrul prezentator din cadrul Antenei 1 a avut parte de un incident șocant în urmă cu câteva zile. Pentru un simplu motiv banal a început să fie atacat cu pietre în Centrul Vechi. Ce spune Dan Negru despre acest eveniment?

Prezentatorul a fost atacat cu pietre în Centrul Vechi

Prezentatorul TV a avut parte de un eveniment neplăcut în weekend-ul care a trecut. Alături de un prieten din Istanbul, Dan Negru s-a trezit sub o ploaie de pietre. Cei doi au vrut să facă o fotografie la o clădire veche, iar atunci o femeie a început să arunce fără nici o reținere cu pietre în cei doi. Incidentul a avut loc în Centrul Vechi, iar Dan Negru a decis să filmeze tot evenimentul și să publice pe rețelele de socializare un mesaj.

„Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….ne-am trezit ciuruiți de pietre ???
De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ???”, a scris vedeta de la Antena 1.

Evenimentul l-a surprins pe Dan Negru

După ce fanii au văzut videoclipul publicat de Dan Negru, aceștia au început să facă glume pe seama femeii care a început din senin să arunce cu pietre. Momentul a stârni însă și hohote, iar prezentatorul nu s-a arătat deloc deranjat de momentul neplăcut, fiind mai degrabă surprins pentru că nu înțelegea nimic. Totodată, Dan Negru a fost politicos și l-a prezentat fanilor și pe prietenul lui pe nume Andreo, care este un consultant tv.

„Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume.
La vreo 40 de ani , omu’ e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism.
Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon.”,
a spus Dan Negru pagina sa de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe