Dacia Sandero, Mașina Anului 2021 în România? Evoluție fantastică a acestui model. Nici Dacia Logan nu este mai prejos

Mihai Roșoiu 20.11.2020, 16:36
Dacia Sandero, Mașina Anului 2021 în România? Evoluție fantastică a acestui model. Nici Dacia Logan nu este mai prejos

Dacia are mare căutare în toată Europa și nu numai. Fabrica din Argeș livrează modele foarte căutate, iar această notorietate căpătată în ultima vreme i-a putea aduce un titlu onorant. Dacia Sandero, Mașina Anului 2021 în România. Este o ipoteză de luat în calcul, dacă ne gândim la evoluția fantastică a acestui model. Nu doar Dacia Sandero se bucură de aprecierile specialiștilor. Nici Logan nu se lasă mai prejos și are parte de multe review-uri favorabile în rândul cunoscătorilor.

Dacia Sandero, Mașina Anului 2021 în România?

Fiabilitatea, aspectul și prețul modelului Dacia Sandero a propulsat-o rapid în preferințele românilor. Tot mai mulți cumpărători de autoturisme preferă produsul oferit de Renault, iar laudele nu vin doar de la clienți. Inclusiv șeful grupului Renault consideră Dacia Sandero ca fiind unul dintre cele mai de succes modele ale conglomeratului în acest moment:

„Dacia se descurcă foarte bine ca profitabilitate. Asta ține de modelul de business, strategia de produs și amprenta industrială. Dacia este excepția de la regulă pentru mine”, a spus Luca de Meo, italianul care se ocupă de destinele întregului grup Renault.

Dacia Sandero intra in lupta pentru Masina Anului 2021
Dacia Sandero intra in lupta pentru Masina Anului 2021

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Amotive News, boss-ul de la Renault vorbește în termeni laudativi la adresa fabricii de lângă Pitești:

„Ne dorim să dăm posibilitatea mărcii Dacia să evolueze ca un brand matur, nu să fie un sub-brand Renault, pentru că este un brand care deține un potențial uriaș și care produce mulți bani. Mașinile Dacia sunt relativ ușor de vândut, pentru că propunerea pe care o face acest brand este una cât se poate de clară: prețuri mici în fiecare segment”, a vorbit Luca de Meo.

Adversari grei pentru Sandero și Logan

Cele două modele Dacia intră într-o luptă crâncenă pentru tiulatura de Mașină a Anului 2021 în România. Totuși cea de-a treia generație a celor două produse ale grupului Renault este considerată un real succes. Noile îmbunătățiri aduse se ridică la nivelul celor mai pretențioșo clienți, condiții în care mașinile pot fi alese regine ale României în acest clasament elitist.

Totuși, Dacia este singura care ajunge să concureze pentru această titulatură cu două modele. Celelalte pretendente la marele trofeu sunt mașini produse de constructori la fel de valoroși.

  1. Hyundai i20
  2. Peugeot 2008
  3. Renault Captur
  4. Scoda Octavia
  5. Toyota Yaris
  6. Volkswagen ID3
  7. Dacia Sandero/Logan

Acestea sunt modele se vor lupta pentru supremație în România, iar șansele de a triumfa sunt destul de mari. Evoluția fantastică a acestui model, face ca Dacia Sandero – Mașina Anului 2021 în România să nu mai fie doar un vis frumos.

Urmăriți Impact.ro și pe