Ce reprezintă fiecare martor de bord la Dacia Sandero. Explicația avariilor semnalate la bord

Elena Avramescu 16.11.2020, 15:07
Ce reprezintă fiecare martor de bord la Dacia Sandero. Explicația avariilor semnalate la bord

Dacia Sandero a fost considerată o reușită încă de la apariția sa în 2008. Dacă aveți o astfel de mașină aflați acum care este semnificația acelor martori de bord ce se aprind când autorurismul pe care îl conduceți are un „mesaj” de transmis.

Ce reprezintă fiecare martor de bord la Dacia Sandero

Primul lucru pe care trebuie să îl știe toți cei care conduc o Dacia Sandero este ce semnificație au martorii de bord, în funcție de culoare. Dacă semnalele ce apar pe bordul mașinii sunt cu culoare roșie, acestea indică faptul că autoturismul are o avarie sau problemă serioasă la sistemul de siguranță. Pentru a nu pune în pericol viața celor din mașină, dar și a celorlalți particianți la trafic, trage pe dreapta și nu mai folosi mașina.Se recomandă vizita, în cel mai scurt timp, la un service auto.

Martori de bord de culoare galbenă sau portocalie semnalizează faptul că mașina are nevoie de o reparație sau o potențială înlocuire, în timp ce culoarea albastră sau verde are doar rol de indicator.

Citește continuarea pe Știri din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...