Cuplul momentului. Bărbatul celebru cu care s-a sărutat Shakira

Badea Violeta 16.06.2023, 14:23

Este vestea momentului! A ieşit soarele şi pe strada Shakirei. Cântăreaţa columbiană l-a dat uitării pe tatăl copiilor ei, Gerard Pique, și are parte de clipe frumoase alături de un bărbat celebru. Cei doi au fost surprinși, de curând, sărtuându-se, în public. Iată cine a reușit să-i fure inima artistei!

Shakira iubește din nou? Cine este bărbatul celebru cu care s-ar fi cuplat cântăreața columbiană

Shakira pare să fi trecut peste perioada dificilă din viața sa, mai exact peste despărțirea extrem de mediatizată de Gerad Pique. Acum, totul indică faptul că dragostea a bătut din nou la ușa inimii cântăreței columbiene și că aceasta are o relație cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.

Deși niciunul dintre protagoniștii acestei noi povești de dragoste nu a făcut publică idila, jurnaliștii de la Marca susțin că artista și Lewis Hamilton au o relație, ba chiar au dat semne de afecțiune, întrucât au confirmat că cele două celebrități s-au sărutat la Marele Premiu al Spaniei de Formula 1.

”Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiune și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați.

Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo.

Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene”, au scris jurnaliștii de la Marca.

Citește și Shakira își caută bonă și oferă un salariu uriaș. În România, directorii de școală nu câștigă atât!

Shakira si Lewis Hamilton
Shakira si Lewis Hamilton. Foto Twitter

Shakira și Lewis Hamilton, din ce în ce mai apropiați

În urmă cu câteva zile, Shakira, în vârstă de 46 de ani, și Hamilton, în vârstă de 38 de ani, au fost văzuți distrându-se de minune la Marele Premiu de Formula 1 de la Barcelona, Spania.

După ce l-a urmărit pe pilotul de curse, artista s-a alăturat acestuia la cină și cocktailuri cu un grup de prieteni. De altfel, o fotografie memorabilă a devenit virală în mediul online, stârnind zvonuri despre o posibilă idilă între cei doi.

În urma acestei ieșiri, revista People a dezvăluit că solista și pilotul de curse s-ar afla la începutul unei relații amoroase. ”Petrec timp împreună și sunt în faza de a se cunoaște mai bine. Este distractiv și plin de farmec”, se precizează în articolul de la People, preluat de The Sun.

Citește și Shakira l-a refuzat pe Tom Cruise și nu duce lipsă de pretendenți. Doi tinerei îi dau târcoale cântăreței!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...