Shakira își caută bonă și oferă un salariu uriaș. În România, directorii de școală nu câștigă atât

Badea Violeta 07.06.2023, 12:42

Shakira locuiește de câteva luni în Miami împreună cu cei doi copii ai săi, Milan și Sasha. A fost o decizie pe care a luat-o atunci când s-a despărțit definitiv de Gerard Piqué, tatăl celor doi micuți. Acum însă, cântăreața nu s-ar mai descurca singură cu cei doi fii și ar fi în căutarea unei bone. Iată ce salariu uriaș oferă artista. Niciun director de școală din România nu câștigă atât!

Shakira caută o bonă pentru copiii ei și oferă un salariu uriaș

După despărțirea de fostul fotbalist Gerard Piqué, Shakira s-a mutat la Miami. Însă, artista nu se poate descurca cu cei doi copii, fiindu-i dificil să împace viața privată cu cea profesională. Mai mult, nici părinții ei nu o mai pot ajuta. Prin urmare, cântăreața columbiană se vede nevoită să apeleze la serviciile unei bone și pune pe masă un salariu colosal.

Vorbim de 2.400 de dolari pe lună, adică aproximativ 10.884 lei. Sunt bani greu de refuzat, în condițiile în care în România niciun director de școală nu câștigă atât.

În țara noastră, un director de şcoală primară câştigă mai puţin de 6.400 de lei brut pe lună, adică circa 3.700 de lei net, iar unul de şcoală gimnazială este plătit cu sume între 6.000 şi 6.400 de lei brut pe lună, adică în jur de 3.500 şi puţin peste 3.740 de lei net, conform unui raport al Comisiei Europene privind salariile cadrelor didactice din ţările europene la nivelul anului şcolar 2020 – 2021.

Citește și Shakira l-a refuzat pe Tom Cruise și nu duce lipsă de pretendenți. Doi tinerei îi dau târcoale cântăreței!

Shakira a luat o decizie radicală
Shakira si cei doi fii

Ce condiții trebuie să îndeplinească bona

Pe lângă cei 2.400 de dolari, Shakira ar mai oferi un bonus pentru diferite sarcini, cum ar fi să-i ducă pe cei doi băieți la activități extracurriculare.

Însă, așa cum era de așteptat, bona va trebui să semneze un acord de confidențialitate pentru a împiedica descoperirea oricăror informații compromițătoare sau care privesc viața privată a copiilor cântăreței.

Pe de altă parte, îngrijitoarea lui Milan și Sasha va trebui să se mute la conacul artistei din Florida, cu mențiunea că toate costurile de transport până acolo vor fi suportate de către Shakira.

Citește și Tom Cruise a dus-o la disperare pe Shakira cu avansurile făcute. Vedeta l-ar fi implorat să o lase în pace!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...