Shakira l-a refuzat pe Tom Cruise și nu duce lipsă de pretendenți. Doi tinerei îi dau târcoale cântăreței

Ana-Maria Tudor 30.05.2023, 14:37
Shakira l-a refuzat pe Tom Cruise și nu duce lipsă de pretendenți. Doi tinerei îi dau târcoale cântăreței

Acum aproximativ un an, Shakira a trecut prin una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții sale când a descoperit că a fost înșelată de Gerard Pique. Cu trecerea timpului, artista a reușit să depășească momentele dificile și să-și refacă viața. Și se pare că norocul a venit și în dragoste în viața ei. După ce a refuzat avansurile lui Tom Cruise, cântăreața este acum curtată de doi bărbați mai tineri decât ea.

Shakira este curtată de doi bărbați

Shakira se bucură de o mulțime de opțiuni în ceea ce privește alegerea unui nou partener de viață. Doi bărbați mai tineri sunt extrem de interesați să intre într-o relație cu ea. Este de înțeles, deoarece Shakira este recunoscută ca fiind una dintre cele mai sexy femei din lume. În afară de talentul său muzical care i-a adus faima, artista continuă să cucerească inimile oamenilor cu frumusețea ei și mișcările sale senzuale de dans. Această impresie este împărtășită și de cei doi bărbați care aspiră să cucerească inima cântăreței.

În ultima perioadă, Shakira a fost asociată cu mai mulți bărbați, dar nicio relație nu a evoluat într-un cuplu oficial. Însă acum, se pare că un nou pretendent încearcă să o cucerească, iar acesta este Jimmy Butler, un jucător de baschet din Miami, în vârstă de 33 de ani, cu 13 ani mai tânăr decât Shakira.

Zvonurile că cei doi ar fi avut întâlniri romantice au început să circule după ce Shakira a fost prezentă la un meci al echipei Miami Heat, unde joacă Jimmy Butler. Deși cântăreața a mai fost văzută la evenimente sportive în trecut, presa internațională a fost intrigată de faptul că cei doi își urmăresc reciproc activitatea pe rețelele de socializare, ceea ce a generat speculații cu privire la o posibilă relație între ei. Pe lângă aceste aspecte, un alt indiciu care pare să sugereze o posibilă relație între cei doi este faptul că unul dintre fii Shakirei s-a costumat de Halloween ca și celebrul sportiv, Jimmy Butler. Această coincidență a alimentat și mai mult speculațiile cu privire la legătura dintre Shakira și jucătorul de baschet. Cu toate acestea, până în acest moment, cântăreața nu a făcut niciun comentariu oficial cu privire la aceste zvonuri.

Propunerile lui Tom Cruise au fost refuzate

Relația dintre Shakira și Tom Cruise a ajuns la final recent, după ce cântăreața l-a respins pe actor. Chiar dacă au fost văzuți împreună de câteva ori, apropiații cântăreței au afirmat că ea nu manifestă niciun interes pentru o relație cu Tom Cruise. Mai mult decât atât, Shakira i-a cerut actorului să nu mai trimită flori și mesaje, din același motiv. Aceasta a fost văzută în public și alături de Lewis Hamilton. Cei doi au fost fotografiați în timp ce ieșeau împreună la un restaurant renumit și au fost surprinși apoi în timpul unei plimbări cu un iaht, capturați de paparazzi. Cu toate acestea, niciunul dintre cei din anturajul lor nu a confirmat oficial că Shakira și Lewis Hamilton ar avea o relație. Astfel, statutul lor exact rămâne incert, iar fanii și presa continuă să speculeze despre natura relației lor.

Urmăriți Impact.ro și pe