O româncă a întors toate privirile la Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului. A apărut lângă unul dintre cei mai puternici bărbați din circuit

Andrei Simion 10.03.2023, 08:53

O româncă a întors toate privirile la Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, ce a fost câștigat duminică, 5 martie, de pilotul de curse Max Verstappen. Femeia a apărut lângă unul dintre cei mai puternici bărbați din circuit.

Cum a apărut românca la Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului

Românca, Romina Gingașu, în vârstă de 34 de ani, soția miliardarului Piero Ferrari, patronul companiei cu același nume, în vârstă de 77 de ani, a atras toate privirile la eveniment.

Romina Gingașu a publicat pe Instagram o fotografie cu ea și soțul ei, făcută chiar pe pistă. Românca a fost îmbrăcată cu o rochie sobră, de culoare neagră, la care a accesorizat o curea de culoare galbenă „ferrari” și o geantă care să se potrivească ținutei completate de o pereche de pantofi sport albi.

Romina Gingașu
Romina Gingașu

Cum l-a cunoscut românca pe patronul Ferrari

Romina Gingașu este din București. A absolvit în anul 2016 cursurile postuniversitare ale Academiei Tehnice Militare, iar după aceea s-a specializat și în marketing și vânzări. Datorită acestor cursuri a fost angajată la un loc de muncă prin intermediul căruia l-a cunoscut, în același an, pe miliardarul italian Piero Ferrari.

Mai exact, în momentul în care l-a întâlnit pe miliardarul italian, Romina Gingașu lucra la o companie ce vindea avioane private de lux. În 2019, el a divorțat de Floriana Nalin, după o căsnicie de cinci decenii.

„L-am cunoscut pe Aeroportul Linate, eu eram trimisă de Bombardier (companie care construiește aeronave, n.r.). Sincer, nu am știut cine este Piero Ferrari.

Eu stăteam într-un colț, îmi beam cafeaua și am văzut că era foarte multă agitație pe lângă el. Am zis că reprezint compania, așa că m-am dus și m-am prezentat”, a declarat Romina Gingașu.

La rândul său, miliardarul Piero Ferrari a explicat de ce românca a fost „aleasa lui”: „Pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată. Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”.

Piero Ferrari este cel de-al doilea și singurul fiu în viață a lui Enzo Ferrari, fondatorul mărcii de automobile cu același nume. Mama lui, Lina Lardi, a fost amanta tatălui său. Miliardarul deține în prezent 10% din acțiunile Ferrari, primite moștenire. În august 2022, averea lui era estimată la 4,6 miliarde de dolari americani.

Urmăriți Impact.ro și pe