Cum se simte Adela Popescu, infectată cu Covid-19. Noi informații despre starea vedetei PRO TV

Badea Violeta, Mihai Ianoși 13.09.2021, 14:18
Cum se simte Adela Popescu, infectată cu Covid-19. Noi informații despre starea vedetei PRO TV

Adela Popescu a trecut prin momente cumplite atunci când a aflat că este infectată cu Covid-19. Vedeta a primit acest diagnostic pe data de 9 septembrie. În ediția de astăzi a emisiunii „Vorbește lumea”, vedeta a oferit ultimele informații despre starea sa de sănătate.

Noi informații despre Adela Popescu

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani, s-a confruntat cu unele simptome după ce a fost infectată cu Covid-19. Din fericire, gazda emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV a povestit că se simte mai bine și așteaptă să treacă perioada de 14 zile pentru a-și putea relua activitatea.

„Am avut două zile foarte grele, apoi lucrurile au început sa se remedieze. Am fost foarte bine astăzi, dar am în continuare sentimentul acela ca domnul virus e aici cu noi. Pe aici prin mine să zic…

Și uite că trebuie să stau cu masca în casa pentru că încercăm sî-l protejăm pe micuț. El deocamdată nu are niciun simptom. Băietii au rămas de mai mult timp la bunici. Ei sunt protejați acolo, sunt negativi. Ei se bucură pentru ca o iubesc foarte mult pe mamaie, se joacă, se bucură că sunt acolo”, a declarat Adela Popescu la „Vorbește lumea”.

Vedeta a mai spus că este încă îngrijorată, deoarece simte că nu a scăpat. Adela Popescu a spus că poartă masca în casă, fiindcă se teme să nu-i infecteze și pe ceilalți membrii ai familiei.

„O chestie în plus, dar nu e ceva foarte rău, nu pot să zic că gata am scăpat. Am sentimentul că virusul este încă cu mine.

Stăm cu masca în casă, încercăm să îl protejăm pe bebeluș, îl alăptez purtând masca, doar afara îmi dau jos masca. Va mai trece un timp până ne vom revedea. Eu în două săptămâni voi fi bine, dar mai sunt și alți membri ai familiei care se pot îmbolnăvi.”, a mai spus vedeta Pro TV.

Adela Popescu covid
Adela Popescu 

Adela Popescu a avut simptome

Adela Popescu a povestit că se simte mai bine și se bucură că i-a revenit pofta de mâncare. Vedeta a spus că în primele două zile a putut să se hrănească cel mai bine cu fructe.

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult.

Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce.”, a spus prezentatoarea de la „Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...