O altă vedetă de la Vorbește lumea s-a infectat cu Covid-19. Ce se întâmplă după anunțul trist făcut de Adela Popescu

Badea Violeta, Mihai Ianoși 13.09.2021, 11:04
O altă vedetă de la Vorbește lumea s-a infectat cu Covid-19. Ce se întâmplă după anunțul trist făcut de Adela Popescu

După ce telespectatorii emisiunii „Vorbește Lumea” au aflat că Adela Popescu va lipsi din emisiune o perioadă, deoarece este infectată cu Covid. Ediția de astăzi, 13 septembrie, a început fără un alt prezentator. Iată ce altă vedetă de la „Vorbește lumea” s-a infectat cu Covid-19.

Ce vedetă de la Vorbește lumea s-a infectat cu Covid-19

Surpriză uriașă pentru telespectatorii emisiunii „Vorbește Lumea”. Ediția de astăzi a început cu Bogdan Ciudoiu și Cosmina Păsărin. Cei doi le-au dat o veste tristă fanilor. Se pare că Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel, s-a infectat și el cu Covid, așa că va lipsi timp de două săptămâni.

Din păcate, fanii show-ului rămân astfel fără cel de-al doilea prezentator. Producătorii emisiunii au fost nevoiți să-i găsească rapid un coleg lui Bogdan. Aceștia au decis că cea mai potrivită pentru a întreține atmosfera este Cosmina Păsărin. Cei doi au subliniat lipsa deja evidentă a lui Shurubel încă din primele cuvinte.

Aceștia au glumit pe seama asta și au mărturisit că încă un prezentator a contactat virusul Covid-19. De asemenea, Cosmin Păsărin și Bogdan Ciudoiu au spus că Adela Popescu se simte mai bine, dar trebuie să respecte perioada de carantină de 14 zile.

Shurubel
Shurubel

Adela Popescu s-a confruntat cu unele simptome

Cosmin Păsărin și Bogdan Ciudoiu le-au dat și o veste bună fanilor. Cei doi au anunțat că Adela Popescu se simte mai bine. De când a aflat că s-a infectat cu Covid-19, vedeta a spus, într-o intervenție telefonică, că s-a confruntat cu unele simptome, așa că a fost nevoită să își ia măsuri de siguranță pentru a proteja copilul. Amintim că Adela abia a născut pentru a treia oară.

„Salut! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. Nu, nu sunt însărcinată! Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi.

De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au spus să nu o fac. După urma să mă vaccinez pentru că tocmai mă informam.

Eu stau cu mască prin casă pentru că vreau să protejez pe toată lumea. Copiii sunt de ceva timp la bunici, deci nu au luat contact cu mine.

Am o surpriză pentru voi mâine, de la distanță. Mă gândesc la toate variantele: cum să aerisesc, cum să mă port în preajma bebelușului, cum să port trei măști, etc.”, spunea Adela Popescu la „Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...